LoSB kiri hienosti, mutta jäi pisteittä

M-Team vs LoSBLohjalaiset haastoivat sarjajohtajan ennakkoluulottomasti. Voittoon asti taistelu ei riittänyt.

Lohjan Salibandy kohtasi perjantaina vieraspelissä sarjajohtaja M-Teamin. Kotijoukkue aloitti ottelun todella pirteästi, eikä ensimmäisen erän perusteella tuntunut lohjalaisille jäävän mitään saumaa ottelussa. Erä isännille puhtaasti 3-0.

Toisessa erässä lohjalaiset antoivat enemmän painetta kotijoukkueelle, ja se poiki kasan jäähyjä. Ylivoina toimi, ja lohja sai kavennettua toisen erän aikana kahdesti, kumpainenkin ylivoimalla. Erä siis vieraille niinikään puhtaasti, 0-2.

Kolmas erä ja lohjalaiset maistoivat jo tasoituksen, mutta ei kun piti jäähyillä. Kotijoukkue ei ylivoimalla erehtynyt, vaan kasvatti ero taas kahteen maaliin. Kavennus onnistui kertaalleen, mutta siihen se sitten jäi. Lopputulos kotijoukkueelle 5-3. Viimeinen sivallettiin tyhjään maaliin.

Ilmari pelasi maalissa hienosti, eikä voinut maaleille mitään. Koko joukkue taisteli loistavasti, mutta ei vain pystynyt yllättämään sarjajohtajaa kotonaan. Tie divarissa säilymiseen käy kuoppaiseksi.

Kohta se alkaa…

Nimittäin salibandykausi 2010-2011. Tuleva vuosi onkin allekirjoittaneelle monella tapaa hyvin mielenkiintoinen, sillä vientiä riittää moneen eri kohteeseen.

Päätoimena Lohjan Salibandyn edustusjoukkueen huolto- ja valokuvaustehtävät. LoSB nousi viime kauden päätteeksi takaisin I-Divisioonaan ja sai osakseen joutua (vai päästä?) lähsilohkoon vastustajinaan Tampereen Ilves, Forssan Suupparit, Uusikaarlepyyn Blue Fox, FBC Turku, Uudenkaupungin Salibandy, Vaasan Woodcutters, Espoon Westend Indians, Helsingin M-Team ja SB Vantaa. Mielenkiintoisena lisämausteena tulevalla kaudella on myös toisen lohkon joukkueiden kohtaaminen kertaalleen. Sieltä vastaan marssii Porvoon Salibandyseura, Lahden Sbandy, Haukiputaan Kellon Lyönti, Sipoon ÅIF, Keravan Kaneetti, Kajaanin Papas, Lappeenrannan NST, Oulun Luistinseura, Helsingin Erä Akatemia sekä Jyväskylän FC Vaajakoski.

Spekuloinnit sarjasta löytyy ainakin Ilvekseltä, Inkkareilta, Lajiniiloilta ja Hannukselaltakin.

Omat pelilliset edesottamukset suoritan Lohjan Salibandyn kakkosjoukkueessa kolmosdivaria tahkoten. Vastassa ovat Espoon EDT, Espoon FC Casey Ryback, Espoon SBS Pandat, Hangon Hyrksyt, Karjaan FBC Elit, Kirkkonummen PoRe, Lohjan Hiki, Tammisaaren Norra Tenala HF ja Vihdin Salisudet. VSS ja FBC Elit ovatkin viimekaudelta II-Divisioonasta tuttuja joukkueita, joten aivan umpimetsään ei tarvitse allekirjoittaneenkaan tarpoa. Onhan toki ”uusi joukkue” täynnä vanhoja pelikavereita LoSB Edustuksen ajoilta.

Lisäksi peliaikaa tippunee myös Ikämiehissä. Kun tähän vielä lisää LoSBin verkkosivujen ylläpidon ja muutamat muut salibandyaiheiset tehtävät, ei tekemisen puutetta tulevalla kaudella tule olemaan. Ja vaimo tykkää…

M-Team vs. LoSB (harjoitusottelu)

Jo ennakkoon tästä olisi tulossa rankka matsi, sillä pelaajia vaivautui paikalle vain kourallinen. Lisäksi ottelu lähti käyntiin maalivahdin painajaisella, kun puolesta kentästä ammuttu epäonnistunut sutaisu muutti hivenen suuntaa puolustajan mailasta ja lirui jostain varusteiden rakosista maaliin. Ei näin.

Ensimmäisen erän jälkeen taululla oli vielä jotenkin siedettävät 4-2 numerot, ja ottelu oli vielä ihan pelattavissa. Erätauolla sitten tapahtui jotain, ja puolustuspelaaminen jäi ”koppiin”. Vastustaja niisti LoSBin nokkaa erän puoliväliin mennessä vielä neljästi, missä vaiheessa allekirjoittanut pois ja tilalle Mikkis. Tilanne siis jo lohduton 8-2.

Maalivahdin vaihdoskaan ei muuttanut pelillistä antia, vaan vastustaja jatkoi siitä mihin jäi nakuttaen tasaisen tappavaan tahtiin loppunumeroiksi 16-3. Eipä jäänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin… .. .

LoSB LoST

LoSB tippui kakkosdivariin suoraan kahdessa ottelussa. M-Team ansaitsi voittonsa, eikä otteluista jäänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville. Ensi kauden tilanteesta ei ole tässä vaiheessa vielä minkäänlaista käsitystä, joten palataan siihen sitten kun jotain kerrottavaa ilmenee.

LoSB ei ollut ainoa huonosti karsinnoissa menestynyt divarijoukkue. Uutisen mukaan muutkin pärjäsivät heikosti, eikä tänä vuonna yksikään divarikarsija pystynyt pitämään paikkaansa.