Tappioille jatkoa

Blue Fox vs LoSBBlue Fox oli kotonaan selkeän ylivoimainen. Johnny Ojalan näyte. Kuva ottelusta LoSB vs. Blue Fox

Lohjalaiset paransivat peliään lauantaisesta Indians ottelusta, mutta myös vastustaja oli astetta kovempaa sorttia. Ottelun alussa lohjalaiset pyörivät Sinikettujen tarjoilemassa pesukoneessa puolitoista erää ennenkuin edes vähän mukaan peliin. Vahinko vain, että ottelu oli siinä vaiheessa jo käytännössä pelattu. Kotijoukkue ansaitsi täysin 10-3 päättyneen ottelun pisteet.

Lohjalaisten seuraava koitos on perjantainen kotiottelu sarjan päävastustajiin lukeutuvaa Forssan Suuppareita vastaan.

Turpaan Espoossakin

Indians vs LoSBLoSBin vääntö ei riittänyt Inkkareita vastaan. Kuva ottelusta LoSB vs. Indians

Lohjalaisten vääntö ei riittänyt eilen Espoossa pelatussa ottelussa Westen Indiansin vieraana. LoSB ei pysynyt Inkkarilauman kyydissä viittä kymmentä minuuttia kauempaa. Sen jälkeen kentällä ei näkynyt kuin yksi joukkue.

Lopun pari osumaa kaunistelivat loppulukemiksi 10-3. Seuraavaksi Blue Foxin vieraaksi tänään.

Pisteittä kotipeleistä


LoSB:n miesten edustusjoukkueen pistesaldo ei karttunut viikonlopun kahdesta kotipelistä. Ensin Indians oli lauantaina parempi maalein 6-11, ja heti perään sunnuntaina sarjajohdossa vielä tappioitta oleva Blue Fox kävi hakemassa pisteet tuloksella 3-7.

Viikonloppu ei silti ollut pelkästään negatiivinen, sillä panostus viihdyttävään ottelutapahtumaan mm. savukoneen ja strobovalon säestyksellä keräsi kiitosta yleisöltä. Vaikka pisteiden valossa viikonloppu oli laihaa sorttia, oli otteluissa paljon hyvääkin. Erityismaininnan saa Teemu Manninen kahdesta loistokkaasti viimeistellystä rangaistuslaukauksesta.

Allekirjoittaneen rooli viikonloppuna oli lauantaina valokuvaus (tuotokset täällä), ja sunnuntaina pakollinen videokuvaus. Seuraavaksi LoSB kohtaa vieraissa FoSu:n ensi viikon torstaina.

Edarin avausviikonloppu

Lohjan Salibandyn miesten edustusjoukkue aloitti I-Divisioonan pelit kahdella vieraspelillä. Ensimmäiseksi lohjalaiset marssivat FBC Turun vieraaksi Sport Gardeniin perjantaina. Vieraat eivät kuvia kumarrelleet, vaan veivät pisteet takaisin Lohjalle tiukaksi muodostuneen ottelun päätteeksi numeroin 6-8.

Sunnuntaina matka suuntautui Uuteenkaupunkiin, jossa paikallinen ylpeys USB pyyhki lohjalaisilla melko pölyisen parketin suhteellisen selkein numeroin 6-3. Näin avausviikonlopusta lohjalaisille kuitenkin kaksi tärkeää pistettä. Seuraavaksi on vuorossa kotipeliviikonloppu, jossa kohdataan ensin Westend Indians ja heti perään Uusikaarlepyyn Blue Fox. Pisteiden saaminen näiltä joukkueilta ei tule olemaan helppoa, mutta se ei ennenkään ole lohjalaisia pahemmin häirinnyt. Tiedossa on siis jälleen jännittävää salibandyviihdettä koko rahan edestä.

Kohta se alkaa…

Nimittäin salibandykausi 2010-2011. Tuleva vuosi onkin allekirjoittaneelle monella tapaa hyvin mielenkiintoinen, sillä vientiä riittää moneen eri kohteeseen.

Päätoimena Lohjan Salibandyn edustusjoukkueen huolto- ja valokuvaustehtävät. LoSB nousi viime kauden päätteeksi takaisin I-Divisioonaan ja sai osakseen joutua (vai päästä?) lähsilohkoon vastustajinaan Tampereen Ilves, Forssan Suupparit, Uusikaarlepyyn Blue Fox, FBC Turku, Uudenkaupungin Salibandy, Vaasan Woodcutters, Espoon Westend Indians, Helsingin M-Team ja SB Vantaa. Mielenkiintoisena lisämausteena tulevalla kaudella on myös toisen lohkon joukkueiden kohtaaminen kertaalleen. Sieltä vastaan marssii Porvoon Salibandyseura, Lahden Sbandy, Haukiputaan Kellon Lyönti, Sipoon ÅIF, Keravan Kaneetti, Kajaanin Papas, Lappeenrannan NST, Oulun Luistinseura, Helsingin Erä Akatemia sekä Jyväskylän FC Vaajakoski.

Spekuloinnit sarjasta löytyy ainakin Ilvekseltä, Inkkareilta, Lajiniiloilta ja Hannukselaltakin.

Omat pelilliset edesottamukset suoritan Lohjan Salibandyn kakkosjoukkueessa kolmosdivaria tahkoten. Vastassa ovat Espoon EDT, Espoon FC Casey Ryback, Espoon SBS Pandat, Hangon Hyrksyt, Karjaan FBC Elit, Kirkkonummen PoRe, Lohjan Hiki, Tammisaaren Norra Tenala HF ja Vihdin Salisudet. VSS ja FBC Elit ovatkin viimekaudelta II-Divisioonasta tuttuja joukkueita, joten aivan umpimetsään ei tarvitse allekirjoittaneenkaan tarpoa. Onhan toki ”uusi joukkue” täynnä vanhoja pelikavereita LoSB Edustuksen ajoilta.

Lisäksi peliaikaa tippunee myös Ikämiehissä. Kun tähän vielä lisää LoSBin verkkosivujen ylläpidon ja muutamat muut salibandyaiheiset tehtävät, ei tekemisen puutetta tulevalla kaudella tule olemaan. Ja vaimo tykkää…