Tappioille jatkoa

Blue Fox vs LoSBBlue Fox oli kotonaan selkeän ylivoimainen. Johnny Ojalan näyte. Kuva ottelusta LoSB vs. Blue Fox

Lohjalaiset paransivat peliään lauantaisesta Indians ottelusta, mutta myös vastustaja oli astetta kovempaa sorttia. Ottelun alussa lohjalaiset pyörivät Sinikettujen tarjoilemassa pesukoneessa puolitoista erää ennenkuin edes vähän mukaan peliin. Vahinko vain, että ottelu oli siinä vaiheessa jo käytännössä pelattu. Kotijoukkue ansaitsi täysin 10-3 päättyneen ottelun pisteet.

Lohjalaisten seuraava koitos on perjantainen kotiottelu sarjan päävastustajiin lukeutuvaa Forssan Suuppareita vastaan.

Turpaan Espoossakin

Indians vs LoSBLoSBin vääntö ei riittänyt Inkkareita vastaan. Kuva ottelusta LoSB vs. Indians

Lohjalaisten vääntö ei riittänyt eilen Espoossa pelatussa ottelussa Westen Indiansin vieraana. LoSB ei pysynyt Inkkarilauman kyydissä viittä kymmentä minuuttia kauempaa. Sen jälkeen kentällä ei näkynyt kuin yksi joukkue.

Lopun pari osumaa kaunistelivat loppulukemiksi 10-3. Seuraavaksi Blue Foxin vieraaksi tänään.

Kello löi

KeLy vs LoSBKellon lyömänä. Kuva ottelusta LoSB vs. Erä Akatemia

Lohjalaisten kauden pisin vieraspelimatka ei tuottanut tärkeitä lisäpisteitä, vaan pisteet jäivät Haukiputaalle numeroin 8-3. Lohjalaiset pystyivät hyvin pelissä mukana pari ensimmäistä erää, mutta sitten Kellon Lyönti meni menojaan. Seuraavaksi lohjalaiset käyvät Espoossa skalpeeraamaan paikallisia alkuasukkaita. Indians vs. LoSB lauantaina, 29.1.2011 Espoon Otahallissa.

Näin tällä kertaa…

LoSB sai viettää todellista härkäviikonloppua, kun ensin A-Pojat kohtasivat perjantaina Indianssin, edustusjoukkue lauantaina SPV:n YleX Cupissa ja päälle vielä divaripelissä Blue Foxin sunnuntaina. Perjantaisessa ottelussa pojat kaatoivat inkkarit selkeästi 5-2 kun taas edustusjoukkue sai osakseen pelkkiä tappioita.

Molemmat edustuksen ottelut päättyivät 8-10. Lauantainen peli oli parasta LoSBia mitä tällä kaudella on Tennarissa nähty, ja ottelu oli täysin voitettavissa, vaikka vastassa olikin Liigassa keskikastissa porskuttava SPV. Sunnuntain ottelu taas oli aivan kuin eri joukkueen pelaama, sillä niin huonosti LoSBin peli sunnuntaina toimi, ja vastustaja käytti heille annetut paikat tehokkaasti hyväkseen. Hupaisaa sinänsä, että molemmat ottelut päättyivät 8-10 numeroihin, joten siinä riittää komiikkaa kerrakseen.

Seuraavaksi lohjan viininpunaiset kohtaavat vieraissa Pirkat sunnuntaina.