YleX Cup taival jäi torsoksi

logo

Kauklahden Dynamon tie YleX Cupissa tyssäsi alkuunsa, kun viikonlopun saldona oli voitto ja kaksi tappiota. Käytännössä jatkoon pääseminen olisi edellyttänyt kahta voittoa.

Maalivahdit pelasivat alkuperäisen suunnitelman mukaisesti pelin mieheen, ja allekirjoittanut aloitti urakan Ylhäs II:sta vastaan. Ottelu sinällään oli KD:n hallintaa alusta loppuun, mutta maalipaikkoja tuhlailtiin tuloksen jäädessä 5-2 voitoksi.

Seuraavaksi vastaan marssi GrIFK, joka koulutti KD:ta 3-6 Edin hoitaessa torjuntavastuun. Ottelussa oli paljon hyvää, vaikka Grani ottelua melko pitkälle hallitsikin.

Kolmannessa ottelussa LoSB näytti närhen munat KD:lle lopputuloksella 2-6 Tomi Kaksosen pitäessä numerot kohtuullisina.

Tästä sitten kohti viikonloppuna alkavaa II-Divari kautta.

Kauden alku häämöttää jo

logo

Salibandykausi 2009-2010 häämöttää jo parin viikon päässä, eikä oma kauteen valmistautuminen sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Juuri ennen lauantain turnausta Järvenpäässä onnistuin yön työvuorossa venäyttämään selkäni. Turnaukseen oli kuitenkin mentävä, sillä maalivahteja oli paikalle tulossa minun lisäksi vain yksi. Edi soitteli vielä aamulla ennen turnausta, ettei ehtisi ensimmäisen pelin alkuun paikalle, joten pelattava oli.

Itse peli ei kovin hääppöisesti mennyt, kun liikkuminen maalilla oli varsin kivuliasta. Onneksi Edi saapui kuitenkin ajoissa paikalle, ja pääsin vaihtoon ensimmäisen erän jälkeen. Selkä otti hieman nokkiinsa tästä ylimääräisestä rasituksesta, joten päätin pysyä syrjässä lopputurnauksen sikäli kun Edi pysyy kunnossa. Onnekseni Edi sai hoidettua loput pelit.

Toivottavasti selkä tästä paranee mahdollisimman pikaisesti, että pääsisi vielä pelaamaan seuraavaan harjoitusotteluun ennen kauden avausta. Kausihan avataan YleX Cupin turnauksella 20.9.2009 Ruskeasuolla, joten siihen ei ole enää paljon aikaa.

Näin tällä kertaa…

LoSB sai viettää todellista härkäviikonloppua, kun ensin A-Pojat kohtasivat perjantaina Indianssin, edustusjoukkue lauantaina SPV:n YleX Cupissa ja päälle vielä divaripelissä Blue Foxin sunnuntaina. Perjantaisessa ottelussa pojat kaatoivat inkkarit selkeästi 5-2 kun taas edustusjoukkue sai osakseen pelkkiä tappioita.

Molemmat edustuksen ottelut päättyivät 8-10. Lauantainen peli oli parasta LoSBia mitä tällä kaudella on Tennarissa nähty, ja ottelu oli täysin voitettavissa, vaikka vastassa olikin Liigassa keskikastissa porskuttava SPV. Sunnuntain ottelu taas oli aivan kuin eri joukkueen pelaama, sillä niin huonosti LoSBin peli sunnuntaina toimi, ja vastustaja käytti heille annetut paikat tehokkaasti hyväkseen. Hupaisaa sinänsä, että molemmat ottelut päättyivät 8-10 numeroihin, joten siinä riittää komiikkaa kerrakseen.

Seuraavaksi lohjan viininpunaiset kohtaavat vieraissa Pirkat sunnuntaina.