Tappioputki sai jatkoa

Kauklahden Dynamo käväisi sunnuntain iloksi ottamassa turpaan myös FB Falconsilta numeroin 13-9. Ottelusta ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Maalissa Edi kunnes polvi rusahti kolmannen erän puolivälissä, ja allekirjoittanut tilalle viimeiselle kympille tilanteessa 9-7. Vastustaja ei antanut KD:lle mahdollisuuksia ottaa loppuerää haltuun, vaan nakutteli tyhjistä paikoista rumat lukemat, joita KD sai hieman kaunisteltua erän lopussa.

Tappio Tiikereille

Jo ennakkoon vahvaksi tiedetty Tiikerilauma ei antanut KD:lle mahdollisuuksia yllätykseen, vaan vei sunnuntaisen ottelun nimiinsä numeroin 4-8. Allekirjoittanut maalissa, Edi varalla.

KD pysyi avauserän hyvin Tiikereiden vauhdissa, ehkä jopa halliten ottelua siirtyessään 2-1 johtoon, mutta Tiikerit tasoitti vajaa minuutti myöhemmin erälukemiksi 2-2.

Toisessa erässä ote siirtyi enemmän Tiikereille, maaleina ilmoitettuna 1-3, mutta KD pysyi hyvin vauhdissa mukana. Kolmanteen erään lähtisimme tsemppaamaan.

Kolmas erä kuitenkin oli Tiikereiden, sillä hyvä tsemppaus ilmeni myös valitettavina jäähyinä, ja Tiikerit pääsivät rokottamaan paikoista. Erä Tiikereille niinikään 1-3, ja koko ottelu siten 4-8 vantaalaisille. Erän valopilkkuna melko ponneton rankkariyritys, jonka sain kopattua. Allekirjoittaneen peli sujui ihan kohtuullisesti, vaikka pari maalia jäikin kaivelemaan (niinkuin aina).

Seuraavaksi sitten Falconsin vieraaksi Espooseen.

Valtti oli valttia

Kauklahden Dynamo otti ja hävisi kotonaan II-Divariottelun Valtille tylysti 3-7. Allekirjoittanut oli ottelussa varalla kaksi ensimmäistä erää, ja vaihdettiin maaliin kolmannen erän alussa tulostaulun näyttäessä 1-6. Eikä maalissa aloittanut Edikään huonosti pelannut, maalivahdin vaihto taisi olla puhtaasti herätyksellinen liike.

Ottelusta kuvastui alusta lähtien aneemisuus. Oli kuin koko kööristä olisi hehkunut ”ei nyt oikein jaksa” fiilis. Ensimmäinen erä vastustajalle 0-1.

Toinen erä, ja vastustaja rokotti vielä kaksi kertaa ennenkuin KD otti aikalisän. Aikalisä auttoi, ja peli parani. Hetkeä myöhemmin Edi avasi loistavasti Trontille, joka ei erehtynyt viimeistelyssään. Peli kääntyi selvästi KD:lle, ja pari vaihtoa myöhemmin Valtti otti vastaavasti varsin oikea-aikaisen aikalisän, ja käänsi tällä pelin takaisin itselleen.

Verkkoa heilutettiin toisessa erässä vielä kolmesti, valitettavasti kaikki vastustajan toimesta meidän päädyssä.

Kolmanteen erään heräteltiin porukkaa sitten vaihtamalla allekirjoittanut maaliin. Peli-ilme parani, ja KD aloitti hienoisen takaa-ajon, joka kuitenkin jäi kesken. Erä KD:lle kuitenkin 2-1, ja koko ottelu siten vastustajalle 3-7.

Rainelle iso kiitos ottelun kuvista.

Toivottavasti seuraavan ottelun kovempi vastustaja sytyttää joukkueen parempaan taisteluun.

Pisteet Vihdistä

Kauklahden Dynamo käväisi nitistämässä Vihdin Salisudet sunnuntai illan iloksi numeroin 3-6. Ottelu oli varsin tasaista vääntöä läpi koko peliajan, mutta lopussa KD oli ehkä askeleen parempi huolimatta siitä, että toinen tuomareista tuntuikin viheltävän kovin vihtiläisten eduksi.

KD:n maalilla Edi Törmälä pelasi hyvän ottelun, ja palkittiin ansaitusti ottelun parhaana KD:n pelaajana. Allekirjoittanut oli syrjässä vielä päällä olevan flunssan vuoksi, ja sormivammastaan parantunut Tomi Kaksonen oli oli varalla.

Onnistunut tulikaste

Ennakkoasetelmat eiliseen FBC Elit vs. KD otteluun eivät näin maalivahdin näkövinkkelistä olleet aivan parhaat mahdolliset. GrIFK ottelussa sormensa murtanut Tomi Kaksonen on vielä sivussa, ja molemmat jäljellä olevat maalivahdit ovat flunssan kourissa. Itse hieman paremmassa kunnossa kuin Edi Törmälä, joten aloittamaan vaan.

Ottelu lähti liikkeelle hyvin; KD vei ja Eliitti vikisi. KD teki erään kolme maalia ja hallitsi palloa mielin määrin. No, viimeistä minuuttia lukuunottamatta. Eliitti tuli mukaan peliin kertarysäyksellä tekemällä kaksi maalia 5 sekunnin sisään aivan erän lopussa, kun KD haaveili jo pukuhuoneeseen menosta. Vähän jäi harmittamaan, vaikka en maaleille mitään voinutkaan.

Toiseen erään lähdettiin taas uudistuneella sykkeellä, ja KD saikin Eliitin rikkomaan jäähyn arvoisesti. Ylivoima jauhoi, ja palloa kaivettiin Eliittimaalista. Pari minuuttia lisää, ja peli oli jo 2-5. Tässä vaiheessa Eliitti päätyi aikalisään, joka ei sekään auttanut tilanteeseen, vaan KD latoi vielä 2-6 pari minuuttia aikalisän jälkeen.

Painostus jatkui, ja Eliitti joutui jälleen rikkomaan jäähyn arvoisesti. Tämä olikin sitten liikaa kotijoukkueen maalivahdille, joka marssi vaihtoon ajassa 30:00. Ylivoima jauhoi jälleen pallon verkon perukoille, ja ottelu tuntui jo pelatulta tulostaulun näyttäessä 2-7.

Eliitti oli eri mieltä tilanteesta, ja latoi puoleen minuuttiin taas kaksi maalia KD:n verkkoon. Pari minuuttia myöhemmin KD heilutti taas Eliitin verkkoa 4-8 osuman merkiksi toivoen tämän katkaisevan Eliitin kirin. Elitti ei hätkähtänyt, vaan kuittasi minuuttia myöhemmin tilanteeksi 5-8, ja piti itsensä pelissä mukana. Kolme minuuttia myöhemmin KD:n painostus tuotti tulosta Eliitin saadessa jäähyn jatkuvasta väärästä pelitavasta johtuen. Ylivoima ei pettänyt, vaan pyöritti pallon maaliin ennen erätaukoa. Toinen erä vieraille 3-6, ja turvallisen tuntuinen 4 maalin johto kolmanteen erään.

Kolmannessa erässä allekirjoittaneen flunssa alkoi painaa, eikä torjuntatyöskentely ollut enää mitään herkkua. Lupaus itselle: En enää pelaa kipeänä, vaikka tästä voittopeli tulikin.

Reilun viiden minuutin kohdalla Eliitti kavensi tilanteeksi 6-9, ja jatkoi hanakasti kiriään. Kolme minuuttia tästä, ja KD sai jäähyn, jonka Eliitti käytti kuin käyttikin hyväkseen kun jäähyä oli jäljellä enää 8 sekuntia. Peli oli yhtäkkiä taas tiukan oloinen 7-9. Eliitti jatkoi painostustaan, ja allekirjoittanut sai pari hyvää koppia ”oikeaan kohtaan”, ja KD sysäsi pallon vielä kerran maaliin katkaisten kotijoukkueen loppukirin.

Pari minuuttia myöhemmin KD pääsi vielä kertaalleen ylivoimalle, mutta tällä kertaa tulosta ei syntynyt. Tärkein tietysti oli kotijoukkueen kirivaihteen jumiuttaminen, missä onnistuttiinkin.

Elitti yritti vielä lopussa ottamalla maalivahdin pois kolme ja puoli minuuttia ennen kolmannen erän loppua, mutta se ei tuottanut tulosta. Viimeisen sinetin antoi Eliitin pelaajan ottama 2+10 minuutin rangaistus erän lopussa, eikä näin lisäosumia enää nähty. Allekirjoittaneen kunto alkoi vetää viimeisiään, eikä ottelu loppunut yhtään liian aikaisin. Ei tämä puolikuntoisena pelaaminen todellakaan ole mitään herkkua.

Kokonaisuutena hyvä peli joukkueelta, ja olosuhteisiin nähden kohtalainen peli myös allekirjoittaneelta, vaikka olisihan noista 7 maalista nyt muutaman voinut torjuakin, perskeles.

Ottelusta on ollut muillakin sanottavaa: