Ensimmäiset pelit kakkosjoukkueessa


Lohjan Salibandyn Miesten kakkosjoukkue aloitti tämänvuotisen urakkansa 3. Divisioonassa hieman mollivoittoisesti. Ensimmäisessä ottelussa SBS Pandat olivat jo viemässä sarjapisteitä mukanaan, mutta Kakkonen sinnitteli ottelun 4-4 tasapeliksi. Maalissa allekirjoittanut ei esittänyt ihan sitä parasta osaamistaan, mutta onneksi ei sitä ihan huonointakaan.

Loppukiri toisessa ottelussa Vihdin Salisusia vastaan ei onnistunut yhtä hyvin, vaan vihtiläiset pitivät johtonsa loppuun asti viimeistellen viimeisen maalin tyhjiin. Lopputulos 6-4 vihtiläisille. Maalissa Allu, ja ottelun kuvia löytyy täältä.

Pisteet Vihdistä

Kauklahden Dynamo käväisi nitistämässä Vihdin Salisudet sunnuntai illan iloksi numeroin 3-6. Ottelu oli varsin tasaista vääntöä läpi koko peliajan, mutta lopussa KD oli ehkä askeleen parempi huolimatta siitä, että toinen tuomareista tuntuikin viheltävän kovin vihtiläisten eduksi.

KD:n maalilla Edi Törmälä pelasi hyvän ottelun, ja palkittiin ansaitusti ottelun parhaana KD:n pelaajana. Allekirjoittanut oli syrjässä vielä päällä olevan flunssan vuoksi, ja sormivammastaan parantunut Tomi Kaksonen oli oli varalla.