Forssa jatkoi Lohjan piinaa

LoSB vs FoSuLoSB kärsi neljännen perättäisen tappion, kun FoSu käväisi perjantai-illan iloksi pihistämässä sarjapisteet mukaansa.

Lohjalaisten ilta alkoi hyvissä merkeissä, kun kotijoukkue palkittiin Lohjan vuoden 2010 joukkueena. Juhlallisuuksien jälkeen parrasvaloissa olikin vierasjoukkue, joka pisti palloa pömpeliin toinen toistaan näyttävämpien kuvioiden päätteeksi. Lohjalaiset ottivat aikalisän tilanteessa, kun forssalaiset olivat tehneet jo kolme maalia ja hukanneet yhden rankkarinkin. Piristysruiske auttoi, ja lohjalaiset saivat kavennettua ottelun 1-3 tilanteeksi ennen erätaukoa.

Toisessa erässä lohjalaiset kirivat maalieron kiinni, mutta tasoituksen jälkeen forssalaiset iskivät uudelleen. Erän maalit 2-2. Kolmannen erän alkuun forssalaiset lisäsivät johtonsa taas kolmeen maaliin, mutta lohjalaiset jaksoivat vielä taistella pisteistä. Kaksi maalia myöhemmin oli eroa enää yksi maali, mutta vaikka kuinka paljon lohjalaiset palloa maaliin vielä tahtoivat, ei tolppaa lähemmäs enää päästy. Pisteet vieraille numeroin 5-6.

Tappioille jatkoa

Blue Fox vs LoSBBlue Fox oli kotonaan selkeän ylivoimainen. Johnny Ojalan näyte. Kuva ottelusta LoSB vs. Blue Fox

Lohjalaiset paransivat peliään lauantaisesta Indians ottelusta, mutta myös vastustaja oli astetta kovempaa sorttia. Ottelun alussa lohjalaiset pyörivät Sinikettujen tarjoilemassa pesukoneessa puolitoista erää ennenkuin edes vähän mukaan peliin. Vahinko vain, että ottelu oli siinä vaiheessa jo käytännössä pelattu. Kotijoukkue ansaitsi täysin 10-3 päättyneen ottelun pisteet.

Lohjalaisten seuraava koitos on perjantainen kotiottelu sarjan päävastustajiin lukeutuvaa Forssan Suuppareita vastaan.

Ikämiehille vaikea reissu

Hohin M35 joukkue matkusti lauantaina Forssaan perinteisen kaavan mukaisesti varsin kapealla kokoonpanolla. Matkaan lähti maalivahdeista vain allekirjoittanut, eikä vaihtomiehiäkään ollut kuin kaksi.

Ensimmäisessä ottelussa olisi pitänyt olla tarjolla helpot pisteet, mutta pelistä tehtiin turhaan vaikea. Hämäys pääsi taistelemaan pisteistä viimeiseen asti, mutta joutui lopulta antautumaan numeroin 8-7. Toisessa ottelussa vastaan tulikin sitten sarjakakkonen FoSU, jonka menossa jaksettiin vain ensimmäinen erä. Ottelussa jännitettiin vain sitä, meneekö ottelu poikki ennen varsinaisen peliajan päättymistä vai ei. Ei mennyt, ja lopputulos forssalaisille 13-3.

Mäkeläinen murskasi


Lohjalaisten vierailu Forssan Suuppareiden vieraaksi tiedettiin jo etukäteen otteluksi, jossa vähintään toinen joukkueista katkaisee useamman ottelun mittaisen tappioputkensa. Valitettavasti se ei tällä kertaa ollut lohjalainen.

Lohjan surmaksi nousi forssalaisten Petri Mäkeläinen, joka naputteli ottelussa viisi maalia, ja lisäksi tuhlasi yhden paikan rangaistuslaukauksesta tehden siten lähes yhtä paljon maaleja kuin muu joukkue yhteensä. Käännekohdaksi ottelussa muodostui toinen erä, jonka FoSu vei puhtaasti 7-0. Lohjalaiset voittivat sentään kolmannen erän 3-5, mutta tässä vaiheessa FoSu lepuutti jo tärkeintä pistelinkoaan. Lopputulos 12-6 ei jätä sijaa selityksille.

Seuraava mahdollisuus kelkan kääntämiseen on ensi viikon perjantaina, kun LoSB lähdee SB Vantaan vieraaksi. Ottelun kuvia sitten kun jossain vaiheessa jaksan purkaa kameran. Just nyt ei hirveästi innosta :)

Pisteittä kotipeleistä


LoSB:n miesten edustusjoukkueen pistesaldo ei karttunut viikonlopun kahdesta kotipelistä. Ensin Indians oli lauantaina parempi maalein 6-11, ja heti perään sunnuntaina sarjajohdossa vielä tappioitta oleva Blue Fox kävi hakemassa pisteet tuloksella 3-7.

Viikonloppu ei silti ollut pelkästään negatiivinen, sillä panostus viihdyttävään ottelutapahtumaan mm. savukoneen ja strobovalon säestyksellä keräsi kiitosta yleisöltä. Vaikka pisteiden valossa viikonloppu oli laihaa sorttia, oli otteluissa paljon hyvääkin. Erityismaininnan saa Teemu Manninen kahdesta loistokkaasti viimeistellystä rangaistuslaukauksesta.

Allekirjoittaneen rooli viikonloppuna oli lauantaina valokuvaus (tuotokset täällä), ja sunnuntaina pakollinen videokuvaus. Seuraavaksi LoSB kohtaa vieraissa FoSu:n ensi viikon torstaina.