Ikämiehet voitolla ja tappiolla lomalle

HoHi M35 kalasti kaksi pistettä viikonlopun turnauksesta. Kuva ottelusta LoSB II vs MaSu.

Ikämiesten viimeinen turnaus ei tuonut yllätyksiä. Ensimmäisessä pelissä HoHi pyyhki Hämäys II:lla lattiaa katkaisten ottelun kolmannen erän alkuminuuteilla tulokseen 17-5, ja vastaavasti seuraavassa ottelussa S.C.Dalmac pyyhki vuorostaan HoHilla lattiaa numeroin 9-2. Allekirjoittanut oli jälleen ainoana maalivahtina paikalla Allun ja Makan oltua estyneitä. Ihan kiva salibandyviikonloppu kokonaisuudessaan tämä on ollut.

Ikämiehet tyytyivät kahteen pisteeseen

HoHi M35 kalasti kaksi pistettä viikonlopun turnauksesta. Kuva ottelusta LoSB II vs MaSu.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa MC Quigan, ja huikeat 8 kenttäpelaajaa paikalla. Hohi hallitsi ottelua mielin määrin, ja alun yhden haparoinnin jälkeen allekirjoittanutkin sai kopattua kaikki maalille asti päätyneet vedot (ei niitä montaa tullut). Ottelu Hohille 10-1.

Toiseen otteluun menetimme kaksi kenttäpelaajaa erinäisten menojen vuoksi, joten jouduimme astelemaan SB Vantaan kuritettavaksi vain yhdellä vaihtomiehellä varustettuna. Ottelu itsessään oli varsin pitkälle Vantaan pyöritystä, mutta ihan hyvin jaksoimme olosuhteisiin nähden mukana menossa. Vantaa kuitenkin teki paikoista, ja vaikka allekirjoittanut pelasikin ihan kohtuullisen pelin, ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Ottelu SB Vantaalle 10-3.

Turnauksesta jäi jälkimmäisestä tappiosta huolimatta perinteisen kaavan mukaisesti ihan hyvä fiilis. Mukava näitä ukkopelejä on pelailla.

Ikämiehille vaikea reissu

Hohin M35 joukkue matkusti lauantaina Forssaan perinteisen kaavan mukaisesti varsin kapealla kokoonpanolla. Matkaan lähti maalivahdeista vain allekirjoittanut, eikä vaihtomiehiäkään ollut kuin kaksi.

Ensimmäisessä ottelussa olisi pitänyt olla tarjolla helpot pisteet, mutta pelistä tehtiin turhaan vaikea. Hämäys pääsi taistelemaan pisteistä viimeiseen asti, mutta joutui lopulta antautumaan numeroin 8-7. Toisessa ottelussa vastaan tulikin sitten sarjakakkonen FoSU, jonka menossa jaksettiin vain ensimmäinen erä. Ottelussa jännitettiin vain sitä, meneekö ottelu poikki ennen varsinaisen peliajan päättymistä vai ei. Ei mennyt, ja lopputulos forssalaisille 13-3.

Ikämiehille nollaturnaus

Kuva ottelusta LoSB II vs. VSS

Ikämiesporukan toinen turnaus ei kartuttanut pistesaalista. Ensimmäisessä ottelussa vastaan käveli SB Vantaa, joka pystyi pitämään isänpäivän turnauseen melko kapealla miehityksellä lähteneet HoHilaiset aisoissa. Lopputulos 5-2 Vantaalle. Maalissa Markku pelasi tyylilleen uskollisesti hyvän pelin, eikä voinut maaleille mitään.

Toiseen otteluun maaliin allekirjoittanut ensimmäiseen ikämiespelikokemukseen. Vastustajana legendaarinen SC Dalmac. ”Pojat” osaavat hommansa edelleen, ja vaikka allekirjoittanut venyi ehkä kauden parhaimpaan peliinsä, ei tuloksien valossa siltä tuntunut. Loppulukemat 8-1 isolle D:lle. Ottelun parasta antia oli Dalmacin kloppien kehut kättelyssä. Pisti mielen iloiseksi, vaikka tappio olikin niskassa. Varsin mukavaa sakkia ovat muutenkin.

Mutta siis ihan aikuisten oikeesti: Kenen neropatin idea oli laittaa IKÄMIESTEN turnaus pelattavaksi isänpäivänä? Halojaa?