Ikämiehet tyytyivät kahteen pisteeseen

HoHi M35 kalasti kaksi pistettä viikonlopun turnauksesta. Kuva ottelusta LoSB II vs MaSu.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa MC Quigan, ja huikeat 8 kenttäpelaajaa paikalla. Hohi hallitsi ottelua mielin määrin, ja alun yhden haparoinnin jälkeen allekirjoittanutkin sai kopattua kaikki maalille asti päätyneet vedot (ei niitä montaa tullut). Ottelu Hohille 10-1.

Toiseen otteluun menetimme kaksi kenttäpelaajaa erinäisten menojen vuoksi, joten jouduimme astelemaan SB Vantaan kuritettavaksi vain yhdellä vaihtomiehellä varustettuna. Ottelu itsessään oli varsin pitkälle Vantaan pyöritystä, mutta ihan hyvin jaksoimme olosuhteisiin nähden mukana menossa. Vantaa kuitenkin teki paikoista, ja vaikka allekirjoittanut pelasikin ihan kohtuullisen pelin, ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Ottelu SB Vantaalle 10-3.

Turnauksesta jäi jälkimmäisestä tappiosta huolimatta perinteisen kaavan mukaisesti ihan hyvä fiilis. Mukava näitä ukkopelejä on pelailla.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ikämiehet tyytyivät kahteen pisteeseen

  1. Raine says:

    Eka matsi oli ihan hyvää viihdettä. Jalat riitti ja pystyttiin iskemään koko kentän pituudella.

    Toka peli olikin sitte aika vaikee. Ei saatu syöttöjä poikki omalla alueella ja oltiin 2-3 syötön jälkeen auttamatta myöhässä tilanteissa. Vastustajan päässä olis varmaan täytynyt saada pidettyä pallo kauemmin omilla, mutta SB Vantaalla oli enemmän jalkaa tulla röyhkeesti tilanteisiin. Päälle jokunen oma virhe ja lopulta tais vaan kovassa vireessä ollut maalivahti pitää meidät 3 erää pelissä.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.