Tappioputkelle jatkoa

LoSB vs SbandySbandy teki paikoista tarvittavat maalit.

Lohjan Salibandy kasvatti selässään olevan apinan gorillaksi häviämällä kotonaan lahtelaiselle Sbandylle lauantaina numeroin 5-9. Ottelu oli muutenkin haikea joukkueelle, sillä ottelu oli puolustaja Pertti Pekin toistaiseksi viimeinen. Pertsan pitkään vihotellut polvi operoidaan viimein, ja kuntoutus ottaa oman aikansa. Tsemppiä Pertsalle!

Pisteet karkasivat Ouluun

LoSB vs OLSOululaiset maalasivat kahdesti rankkarilla.

Lohjan Salibandyn miehet pysyivät kaksi erä Oulun Luistinseuran kyydissä, mutta viimeisessä erässä oululaiset menivät menojaan. Ottelun lopputulos 6-12 ei kerro koko totuutta ottelun luonteesta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita nähtiin pitkin iltaa, ja tuli otteluun sellainenkin erikoisuus kuin kolme vihellettyä rangaistuslaukausta.

Seuraavaksi kotiluolaan marssii ylihuomenna Sbandy Lahdesta.

Kohta se alkaa…

Nimittäin salibandykausi 2010-2011. Tuleva vuosi onkin allekirjoittaneelle monella tapaa hyvin mielenkiintoinen, sillä vientiä riittää moneen eri kohteeseen.

Päätoimena Lohjan Salibandyn edustusjoukkueen huolto- ja valokuvaustehtävät. LoSB nousi viime kauden päätteeksi takaisin I-Divisioonaan ja sai osakseen joutua (vai päästä?) lähsilohkoon vastustajinaan Tampereen Ilves, Forssan Suupparit, Uusikaarlepyyn Blue Fox, FBC Turku, Uudenkaupungin Salibandy, Vaasan Woodcutters, Espoon Westend Indians, Helsingin M-Team ja SB Vantaa. Mielenkiintoisena lisämausteena tulevalla kaudella on myös toisen lohkon joukkueiden kohtaaminen kertaalleen. Sieltä vastaan marssii Porvoon Salibandyseura, Lahden Sbandy, Haukiputaan Kellon Lyönti, Sipoon ÅIF, Keravan Kaneetti, Kajaanin Papas, Lappeenrannan NST, Oulun Luistinseura, Helsingin Erä Akatemia sekä Jyväskylän FC Vaajakoski.

Spekuloinnit sarjasta löytyy ainakin Ilvekseltä, Inkkareilta, Lajiniiloilta ja Hannukselaltakin.

Omat pelilliset edesottamukset suoritan Lohjan Salibandyn kakkosjoukkueessa kolmosdivaria tahkoten. Vastassa ovat Espoon EDT, Espoon FC Casey Ryback, Espoon SBS Pandat, Hangon Hyrksyt, Karjaan FBC Elit, Kirkkonummen PoRe, Lohjan Hiki, Tammisaaren Norra Tenala HF ja Vihdin Salisudet. VSS ja FBC Elit ovatkin viimekaudelta II-Divisioonasta tuttuja joukkueita, joten aivan umpimetsään ei tarvitse allekirjoittaneenkaan tarpoa. Onhan toki ”uusi joukkue” täynnä vanhoja pelikavereita LoSB Edustuksen ajoilta.

Lisäksi peliaikaa tippunee myös Ikämiehissä. Kun tähän vielä lisää LoSBin verkkosivujen ylläpidon ja muutamat muut salibandyaiheiset tehtävät, ei tekemisen puutetta tulevalla kaudella tule olemaan. Ja vaimo tykkää…