LoSB kiri hienosti, mutta jäi pisteittä

M-Team vs LoSBLohjalaiset haastoivat sarjajohtajan ennakkoluulottomasti. Voittoon asti taistelu ei riittänyt.

Lohjan Salibandy kohtasi perjantaina vieraspelissä sarjajohtaja M-Teamin. Kotijoukkue aloitti ottelun todella pirteästi, eikä ensimmäisen erän perusteella tuntunut lohjalaisille jäävän mitään saumaa ottelussa. Erä isännille puhtaasti 3-0.

Toisessa erässä lohjalaiset antoivat enemmän painetta kotijoukkueelle, ja se poiki kasan jäähyjä. Ylivoina toimi, ja lohja sai kavennettua toisen erän aikana kahdesti, kumpainenkin ylivoimalla. Erä siis vieraille niinikään puhtaasti, 0-2.

Kolmas erä ja lohjalaiset maistoivat jo tasoituksen, mutta ei kun piti jäähyillä. Kotijoukkue ei ylivoimalla erehtynyt, vaan kasvatti ero taas kahteen maaliin. Kavennus onnistui kertaalleen, mutta siihen se sitten jäi. Lopputulos kotijoukkueelle 5-3. Viimeinen sivallettiin tyhjään maaliin.

Ilmari pelasi maalissa hienosti, eikä voinut maaleille mitään. Koko joukkue taisteli loistavasti, mutta ei vain pystynyt yllättämään sarjajohtajaa kotonaan. Tie divarissa säilymiseen käy kuoppaiseksi.

Voittoputki jatkui Porvoossa

PSS vs LoSBLohjalaisilla riitti paikkoja tuhlattavaksi asti. Jolkkosen näyte.

Lohjalaisten härkäviikko jatkui perjantaina voitolla Porvoon Salibandyseurasta. Ottelu ei mitään huippusalibandyä tarjonnut, mutta tärkeät sarjapisteet matkasivat takaisin Lohjalle maalein 3-5. Ottelun sankari oli ehdottomasti jälleen lohjalaisten maalissa torjunut Ilmari Ali-Jaakkola torjuen liki 90% torjuntaprosentilla. Ile valittiin jälleen hyvästä syystä ottelun parhaaksi lohjalaiseksi.

Härkäviikko saa päätöksensä sunnuntaina, kun lohjalaiset matkaavat Keski-Suomeen jatkamaan pisteiden metsästystä FC Vaajakosken vieraana.

Ilves jäi nylkemättä

Ennakkoon oli jo tiedossa, että Ilves olisi heikentynyt mm. Sami Nymanin siirryttyä takaisin liigaan. Jo tavalliseen tapaan LoSB aloitti maalinteon Mikko Mattilan iskettyä isännät johtoon Tommi Paleniuksen syötöstö vain 39 sekunnin pelaamisen jälkeen. Ilves ei tästä hätkähtänyt, vaan tasoitti vajaata minuuttia myöhemmin, ja karkasi johtoon kun peliä oli ehtinyt kulua vajaat viisi minuuttia.

Lohjalaisten odotellessa erätaukoa Ilves pisti pallon vielä kerran pömpeliin ajassa 19:59 hölmistyneen lohjalaislauman harmiksi. Näin erätulokseksi saatiin 1-3,.

Toiseen erään lohjalaiset vaihtoivat maalissa aloittaneen Antti Mikkosen tilalle Ilmari Ali-Jaakkolan ja alkoivat suunnitella Ilveksen metsästyksen toista näytöstä. Toisen eränneljännellä minuutilla Petri Aaltonen tekikin Eddy Sobottin syötöstä työtä käskettyä kaventaen tilanteeksi 2-3, ja peli näytti taas hyvältä. Ilves ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan taljaansa, ja laittoi palloa maaliin ylivoimalla kahdesti vieden erätuloksen taas lohduttoman tuntuiseksi 2-5 tilanteeksi.

Kolmannessa erässä lohjalaiset eivät sitten enää maalinteossa onnistuneetkaan, Ilves sen sijaan kaunisteli numeroksi jälleen ylivoimalla 2-6, joka jäi ottelun lopputulokseksi. Pisteen matkasivat siis Tampereelle ihan oikeutetusti.

Seuraavaksi lohjalaiset kohtaavat lohkon neljäntenä majailevat puunhakkaajat Vaasasta sunnuntaina. Allekirjoittanutkin pääsee reissaamaan taas huoltajan roolissa.