Ihmeiden aika ei ole ohi

Kauklahden Dynamo päätti tämänkertaisen taipaleensa II-Divisioonassa jatkoaikavoitolla Hyvinkään SCH:sta. Hyvinkääläiset johtivat käytännössä koko ottelun, mutta niin vain KD tuli takaa rinnalle ja jatkoajalla ohi. Loppunumerot 9-8 kertovat varsin maalirikkaasta ottelusta.

Tähän päättyy myös allekirjoittaneen pelaaminen espoolaisjoukkueessa. Siirryn ensi kaudeksi takaisin Lohjan Salibandyn miesten edustusjoukkueeseen, joskin en enää pelaavaksi maalivahdiksi. Ensi kaudella tärkein toimi on toimia LoSB:n miesten edustusjoukkueen huoltajana/valokuvaajana sekä mahdollisesti treeniveskana. Pelilliset edesottamukset hoidetaan sitten mahdollisesti jossain muussa Lohjan joukkueessa tai ehkä jo ikämiehissä.

Taistelu kääntyi teurastukseksi

KD käväisi SCH:n vieraana Hyvinkäällä, eikä vastustaja käytännössä antanut vieraille mitään mahdollisuuksia yllätykseen. KD taisteli ihan hyvin kolmannen erän ensimmäiseen vitoseen asti (tilanne 7-3), mutta sitten pari tasavapaalla päässyttä maalia katkaisi sen legendaarisen selkärangan, ja vastustajan oli helppo työ naputtaa vielä kuusi maalia häkkiin lopputuloksen muodostuessa varsin teurastuksen omaiseksi 15-3 lukemiksi.

Kolmannesta erästä ei muutenkaan jäänyt kovin hyviä muistoja, sillä onnistuin jossakin torjunnassa tippumaan parkettiin oikea kyynerpää edellä, joka otti ja hajosi. Kuinka pahasti se hajosi selvinnee parin seuraavan päivän kuluessa, mutta melkoisen kipeäksi se äityi.

Että sellanen peli.

SCH-KD pelistä muualla:

Omat koirat purivat

LoSB oli alussa paremmin hereillä ja suoritti varsin näyttävän Blitzkrieg aloituksen. Kello ehti pyörähtää vain kolme sekuntia, kun palloa kaivettiin allekirjoittaneen takaa ensimmäisen kerran. Kaksitoista sekuntia lisää, ja taululla 0-2.

Junalautoja saatavana Perkiön asemalta!

Onneksi KD otti ja ryhdistäytyi tästä, ja sai kuin saikin juonesta kiinni. Peli saatiin ensimmäisessä erässä tasoihin, mutta LoSB nipisti vielä kolme lisäosumaa vieden erän nimiinsä 2-5.

Toisessa erässä KD pysyi alusta lähtien hereillä, mutta pelillisesti tämäkin erä vieraille. Numeroiden valossa toinen erä 2-3 vastustajille, ja kolmanteen erään jäisi vielä rypistettävää jos peliin vielä haluttiin mukaan. Toisen erän jälkeen taululla siis 4-8, joista viimeisen LoSB teki rankkarista.

Kolmannessa erässä KD pääsikin vielä mukaan peliin kaventaen ottelun jo kahden maalin päähän, mutta LoSB sai heräteltyä porukkaa aikalisän avulla, ja piti KD:n turvallisen 3 maalin päässä aina loppuvihellykseen asti. Kolmas erä kuitenkin KD:lle 4-3, mutta pisteet Lohjalle lopputuloksella 8-11. Viimeinen maali sudittiin tyhjiin KD:n yrittäessä kiriä allekirjoittanut vaihtoaitiossa.

Perinteisen kaavan mukaan muutama maali jäi harmittamaan allekirjoittanutta, sillä niistä olisi parempana päivänä voinut ottaa kopit. Erityisesti harmittaa kaksi omien ohjaamaa maalia, vaikka niitä peleissä aina tulee eikä niille oikein voi mitään. Lisäksi ensimmäinen maali ja varsinkin tuo rankkari jäivät kaiveleaan, mutta mikäs teet :)

Seuraavaksi sitten Hyvinkäälle näyttämään SCH:lle närhen munat ensi torstaina.

KD-LoSB pelistä muualla: