Omat koirat purivat

LoSB oli alussa paremmin hereillä ja suoritti varsin näyttävän Blitzkrieg aloituksen. Kello ehti pyörähtää vain kolme sekuntia, kun palloa kaivettiin allekirjoittaneen takaa ensimmäisen kerran. Kaksitoista sekuntia lisää, ja taululla 0-2.

Junalautoja saatavana Perkiön asemalta!

Onneksi KD otti ja ryhdistäytyi tästä, ja sai kuin saikin juonesta kiinni. Peli saatiin ensimmäisessä erässä tasoihin, mutta LoSB nipisti vielä kolme lisäosumaa vieden erän nimiinsä 2-5.

Toisessa erässä KD pysyi alusta lähtien hereillä, mutta pelillisesti tämäkin erä vieraille. Numeroiden valossa toinen erä 2-3 vastustajille, ja kolmanteen erään jäisi vielä rypistettävää jos peliin vielä haluttiin mukaan. Toisen erän jälkeen taululla siis 4-8, joista viimeisen LoSB teki rankkarista.

Kolmannessa erässä KD pääsikin vielä mukaan peliin kaventaen ottelun jo kahden maalin päähän, mutta LoSB sai heräteltyä porukkaa aikalisän avulla, ja piti KD:n turvallisen 3 maalin päässä aina loppuvihellykseen asti. Kolmas erä kuitenkin KD:lle 4-3, mutta pisteet Lohjalle lopputuloksella 8-11. Viimeinen maali sudittiin tyhjiin KD:n yrittäessä kiriä allekirjoittanut vaihtoaitiossa.

Perinteisen kaavan mukaan muutama maali jäi harmittamaan allekirjoittanutta, sillä niistä olisi parempana päivänä voinut ottaa kopit. Erityisesti harmittaa kaksi omien ohjaamaa maalia, vaikka niitä peleissä aina tulee eikä niille oikein voi mitään. Lisäksi ensimmäinen maali ja varsinkin tuo rankkari jäivät kaiveleaan, mutta mikäs teet :)

Seuraavaksi sitten Hyvinkäälle näyttämään SCH:lle närhen munat ensi torstaina.

KD-LoSB pelistä muualla:

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Omat koirat purivat

 1. Raine says:

  Tilanteessa kaksi alinta on vastustajan kaveria parhailla vetosektoreilla ja ilmeisesti kolmaskin kaveri ollu suht vapaana jos on päässyt sijoittamaan tuolta laidasta sisään.

  Heh, mutta kertakaikkiaan hieno hylje-syöksy ;)

 2. Jarno says:

  Kylkimyyryä läpi ottelun kuin Tommi Mäkinen konsanaan ;-), Onneksi sentään pari kertaa oikea-aikaisestikin.

 3. Jukka/Losb says:

  Hyvin sä pelasit.Olipas rikkonainen peli ja tuomarit herättivät keskustelua.

  Pidätte Lindholmin kurissa niin otatte pisteet SCH:lta

 4. Jarno says:

  Tuomarit kieltämättä oli aika ajoin melko pihalla, mutta onneksi tasapuolisesti molemmille joukkueille. Ei voi tälläkään kertaa kyllä tuomareita syytellä puolin tai toisin.

  Yleisö taisi olla 90% lohjalaisia, vaikka KD:n kotiottelu olikin ;) Niinkuin monta kertaa aiemminkin LoSB:n vieraspeleissä…

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.