Mihin sitä rahaa laittais?

Kun sitä rahaa on aina liikaa, on se hyvä että meillä on laitos nimeltä Opel. Voin vain olettaa tämän taas maksavan pienen tai isommankin omaisuuden ja tietysti kuukausi ennen vuosikatsastusta.

Jaa niin mikäkö? No, tänään töistä kotiinpäin lähtiessäni muutaman sadan metrin ajelun jälkeen syttyi ABS:n merkkivalo, ja nopeusmittari lakkasi toimimasta (Kaikki muut mittarit toimivat ok). Jonkin matkaa eteenpäin, ja moottorin vikavalo syttyi pitämään ABS:n merkkivalolle seuraa, ettei se tuntisi itseään yksinäiseksi.

No, kotona sitten tarkistin sulakkeet ja kääntelin virtaa päälle/pois muutamaan otteeseen. Moottorin vikavalo katosi, mutta muut viat edelleen pysyvät voimissaan.

Pikaisen OCF:n foorumitarkastelun jälkeen ei aivan samanlaista ongelmaa osunut kohdalle, mutta samantapaisia ongelmia on ollut esim. ABS:n anturin kanssa, jolloin ilmeisesti anturi tai sitten pyörän napa on vaihdettu (vastahan molemmat etunavat vaihdettiin puolitoista vuotta takaperin). Nojuu, en osaa maalikkona muutakuin arvailla tässä vaiheessa.

No, autolle on varattuna keskiviikkona määräaikaishuolto, joten saavat siellä katsoa mikä Obelixia tällä kertaa ottaa kupoliin. Voisikin melkein ottaa bingo käyttöön. Olisi meinaan osumia jo melkoisen monta kohdillaan…

opelbingo

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.