Terassi ”valmis”

Melkoinen urakka on nyt takanapäin. Etupihan terassi saatiin tänään aitaa lukuunottamatta valmiiksi. Aita on tarkoitus tehdä jossain vaiheessa myöhemmin, mutta alunperinkään sitä ei pitänyt tähän samaan syssyyn tehdä. Kaiteen virkaa toimittaa tilapäisenä ratkaisuna vanhan terassin purkamisesta jäänyt lauta, joka on tarkoitus vaihtaa aidan tekemisen yhteydessä. Kaiken kaikkiaan varsin opettavainen urakka, eikä siitä olisi tullut mitään ilman apua. Kiitokset siis Aakelle, Mikalle, Miralle, Kaisulle ja Heikille avusta terassin eri vaiheiden rakentamisessa!

Aijjoo, kirjoitan jossain vaiheessa projektista tarkemmin, mutta odotellessa kuvia projektin eri vaiheista löytyy täältä.

Vanhassa terassin rakentaja oli jättänyt melko massiiviset raot lautojen väliin. Lautojen kuivuttua rakoa oli 1-2 cm, mikä on siis aivan helvetisti. Uudet laudan ladottiin käyttäen rakotulkkina kulmarautaa, eli raon paksuun tässä vaiheessa n. 2-3 mm, mutta joka kasvaa jonkin verran lautojen kuivuttua. Samoihin mittoihin vanhan laudotuksen kanssa ei kuitenkaan, arviolta 4-5 mm.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.