Päiväni lehtikuvaajana

Mikan esimerkkiä sivuten pitää mainita kuvani pääsystä lehteen. Nimittäin päivän Länsi-Uusimaa on hyödyntänyt lauantaina Valtti-LoSB ottelussa ottamani kuvan lehdessään. Itse olisin kyllä valinnut lehteen hieman paremman kuvan, mutta mitäpä tuosta ;).

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Päiväni lehtikuvaajana

  1. Ola says:

    Kuvahan nyt sinällään oli ihan ok valinta tuohon kyseiseen artikkeliin. Se mitä minä olisin lehden toimituksessa tehnyt toisin niin, olisin käyttänyt älliä kuvan rajaamisesssa. Kun näin tuon kuvan lehdessä niin ajattelin, että sinä olet rajannut sen päin persittä kuvaa ottaessasi, mutta nyt orggiksen nähdessäni en ole enää niin yllättynyt. Toimitus itse on käyttänyt croppia oma-aloitteisesti. Jotenkin tuo L-U:n kuvatoimitus ei meikäläistä vakuuta…ei se osaa ottaa kuviakaan (laatu ja rajaukset kummallisia, puhumattakaan puhkipalamisesta jne.)…eikä näköjään käsitellä muidenkaan otoksia. Mun mielestä on jotenkin kyseenalaista mennä muuttamaan kuvan rajausta originellistä, sehän ei enää ole se kuva minkä olet ottanut ja mihin olet käyttöoikeuden antanut.

  2. Jarno says:

    Rajauksista en ymmärrä minäkään mitään, kunhan räpsin amatöörinä noita otoksia ja kuuntelen palautetta. Itse olisin varmaankin pläntännyt kuvan sellaisenaan lehteen, joskin olisin valinnut myös toisen kuvan :).

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.