Salibandymestaruus kevään kunniaksi


Kaikessa hiljaisuudessa tuli osallistuttua Lohjan Salibandyn järjestämään firmaliigaan kakkostyönantajan; Itellan riveissä. Runkosarjan selkeän voiton lisäksi hoidimme myös välierät ja finaalin kotiin melkein puhtaalla pelillä.

Otteluista firmaliigassa oli 14 kappaletta, joista voitimme 12, pelasimme yhden tasurin ja hävisimme yhden maalierolla 66-16. Nollapelejä sarjaan mahtui peräti viisi kappaletta (yksi luovutuksella).

Paikallinen lehtikin innostui kirjoittamaan aiheesta artikkelin.

Vieläkin positiivista

Sain kokemuksia myös ”ei niin mukavasta” yövuorosta tässä viime perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ensimmäinen koettelemus tuli Helsingin Sanomien kuukausiliitteestä, jonka tekee Hesarin taittamisesta sanalla sanoen ”haasteellista”. Ellei muuta, niin jakaminen hidastuu lehden ehjänä postilaatikkoon saamisen muututtua haasteelliseksi. Lisäksi kunnon talvimyrsky ja suojakeli tekivät ajamisestakin haasteellista. Auto ei tahtonut liikkua kunnolla liukkaassa sohjossa, ja sitten kun liikkeelle pääsi oli mutkiin ohjaaminen ja jarruttaminen seikkailuja jokainen. Kuin pisteenä ii:n päällä, sattui vuorossa parikin kömmähdystä. Ensin huomasin jättäneeni puolet jaettavista Länsi-Uusimaa -lehdistä noutopaikalle, ja sitten erääseen kerrostaloon mennessä huomasin ottaneeni seuraavan talon lehtimäärät mukaani… Eikä ne tietenkään olleet lähelläkään sitä määrää, mitä meneillään olevaan taloon olisi tarvinnut.

No, kuten jo otsikossa totesin, kokemus tästäkin oli silti positiivinen. Vaikeuksista huolimatta sain jaettua piirit ajoissa ja ilmeisesti oikein, sillä reklamaatioita ei seuraavan päivän listaan ollut kirjattu. Oli oikeastaan hyvä kokea myös näitä vaikeuksia ja huomata, ettei niistäkään ylipääseminen ole mahdotonta. Sama kai pätee muuhunkin kuin pelkästään lehtien jakamiseen.

Sunnuntai vuoro onkin sitten lasten leikkiä verrattuna perjantai tai lauantai vuoroon, sillä Länsiuusimaa lehti ei ilmesty ollenkaan, ja jaettava lehtimäärä on siten melkoisesti pienempi. Porkkanana tietysti myös vuorosta maksettava sunnuntailisä. Talvimyrsky muistutti olemassa olostaan vielä sunnuntainakin, mutta oli jo huomattavasti lauantaista lievempi. Tiet olivat täynnä lunta sohjon asemasta, joten ajaminen oli helpompaa. Saas nähdä mitä ensi yö tuo sitten tullessaan.