Laajakaistasta mokkulan käyttäjäksi

Kotiini on jo pidemmän aikaa saanut ainostaan Lohjan Puhelimen (DNA) ADSL liittymää, jonka hinta on ollut melko korkea. Vaihtoehtoja ei ole ollut, sillä kilpailijalta liittymää kysellessäni sain vastaukseksi asuvani Lohjan puhelimen yksioikeusaluleella, joten sinne he eivät liittymää pystyisi tarjoamaan.

Asiaa hieman aikaa harkittuani päätin hankkiutua eroon kalliista ADSL:stä, ja hommasin tilalle kymppimegaisen mokkulan. Aika näyttää kuinka nopea yhteys todellisuudessa on, mutta ainakin hintaero vanhaan ADSL liittymään on melkoinen.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Laajakaistasta mokkulan käyttäjäksi

 1. Ola says:

  Joutu peesaan…eli Elisan ADSL on irtisanottu ja sama DNA:n härpäke tilattu. 18,90 euroa tietoturvan kanssa ei ole yhtään paha verrattuna Elisan 54 euron (sis.tietoturva) ryöstöhintaan.
  Toki se on nettipelit morjens, mutta eipä haittaa…ei sitä enää moiseen ehtisikään.

 2. Jarno says:

  Pitäisiköhän sittenkin vielä harkita tuota DNA:ta, Saunalahti lupaisi nopeampaa mokkulaa samaan rahaan. Onhan tuossa kuitenkin vielä se 14 vrk harkinta-aika.

  MobiililaajakaistaPaketti Nopsa
  ja Nettitikku E1820 Rajoittamaton jopa 15 Mbit/s 13,90 €/kk

  http://saunalahti.fi/gsm/gsmdatapaketti.php

 3. Jarno says:

  Vois tilata molemmat ja peruuttaa sitten sen huonomman, molemmissa näemmä 14vrk harkinta-aika. Kumpikaan ei kuitenkaan anna sitä nopeutta mitä ”lupaa”. Naapurilla oleva DNA mokkula yltää kuulemma 5-6 megaan…

  Edit: Tilattu

 4. Ola says:

  Hmmnn…Saunalahti toimii Elisan verkossa ja olisi tutkitusti ”suomen kattavin”. Pitäisköhän tilata Miialle tuo :-) silloin pääsisi Wlanista, ja sen saatanallisesta pätkimisestä, kokonaan eroon. Koomisinta koko helahoidossa olisi se, että 10M DNA + 15M Saunalahti laajaturvilla olis yhteensäkin laskettuna halvemmat kuin 8M Elisan laajakaista tietoturvalla.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.