Mokaus sivuston RSS noudoissa

Sain palveluntarjoajaltani viestin perjantaina, että sivustoni kävijämäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Syyksi paljastui se, että käyttänäni SimplePie plugin noutaa RSS syötteiden lisäksi vähän liikaakin tietoja, ja ilmeisesti käy läpi kaikki sivuston linkitkin. Näillä Hondamiehen sivuilla on ollut nouto pääsaitilta, ja vastaavasti pääsaitilla on ollut nouto näiltä Hondamiehen sivuilta. Tämä on aiheuttanut ikuisen luupin, joka on kasvattanut sivulatauksia räjähdysmäisesti.

Palveluntarjoaja reagoi ongelmaan nopeasti ja poisti näiltä Hondamiehen sivuilta noudon pääsaitilta, jolloin luuppi katkesi. Pyydänkin nyt anteeksi kaikilta ylimääräistä trafiikkia saaneilta tahoilta, kyseessä oli tahaton virhe joka ei tule toistumaan.

Toistaiseksi Hondamiehen sivut eivät nouda RSS syötteitä mistään.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Mokaus sivuston RSS noudoissa

  1. Ola says:

    Keppiä! Keppiä! Ja jos ei auta niin painot jalkaan ja järveen! :-)))

  2. Jarno says:

    Tuli kyllä melkoisena yllätyksenä. Onneksi Sigmatic huomasi asian, ja korjasi virheeni. Enpä kyllä olisi mistään osannut arvata moista, kun kerran vain RSS syötteitä noudetaan… No, oppia ikä kaikki. Toivottavasti kukaan ”kohteistani” ei kärsinyt asiasta enempää (eihän tuota kestänyt onneksi kuin kaiketi pari päivää.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.