Muutto

Tänään se sitten alkaa, muutto uuteen kotiin. Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa 26.02.2004 lähtien. Tuolloin ostotarjouksemme muuttokohteena olevasta asunnosta hyväksyttiin ja prosessi asunnon ostamisesta omaksi kodiksi alkoi. Varsinainen muutto toteutetaan kuluvan viikon lauantaina, mutta vauhtiin päästään jo tänään kun uuden kodin avaimet luovutetaan haltuumme iltapäivällä.

Muutosta johtuen joudun olemaan ainakin kaksi viikkoa ilman netti yhteyttä, ja kun samaan syssyyn pakkaa lomakin päälle, voi olla että kirjoittelemiset jäävät vähemmälle seuraavan parin viikon aikana, mutta katsotaan nyt josko jostain saisi taiottua itselleen bloggausyhteyden ;-).

Bookmark the permalink.

2 Responses to Muutto

  1. Raine says:

    Kerrankin muuttomiehet voivat kiittää muutettavaa =) Muuttoauto oli kerrassaan mahtavan kokoinen, alitettiin aikataulu ja muonituskin toimi (kiitos kokeille!).

    mutta mutta.. toivottavasti löysitte sen sängyn sieltä laatikoiden alta ja pääsitte jossain vaiheessa nukkumaankin. aikamoinen kaaos teille jäi raivattavaksi kun katsoin taaksepäin niitä laatikkovuoria.

  2. Ola says:

    Täytyy kyllä todeta, että homma sujui sangen ripeästi. Hyvä niin.
    Kiitokset minultakin kokeille….eväs teki eetvarttia, eipä sitä huomannutkaan olleensa niin nälkäinen. Onnistuin saamaan selästä jokin lihaksen juntturaan ja jaksaa vieläkin muistutella kipeästi olemassaolostaan, mutta eiköhän tuokin aukea jossain vaiheessa vielä :)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.