Flunssaa, perkele

Ollaan Miran kanssa molemmat oltu tämä viikko flunssan kourissa. Mira sairastui Latvian matkan aikana ja minä heti Miran palattua Suomeen, mutta luultavasti tauti on kotimaista alkuperää… Sairastuin tiistaina kun Mira palasi maanantaina, joten tuskin olen Miralta sitä saanut… Ja Mirakin luultavasti on tartunnan saanut jo ennen reissua.

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tauti vaan pahenee lääkityksestä huolimatta. Homma alkoi minun osaltani tiistaina voimakkaalla kurkkukivulla, joka sitten yltyi keskiviikoksi, ja sitten katosi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin. Keskiviikko iltana sitten nousi kuume ja nuha, eikä torstaina sitten enää ollutkaan mitään asiaa työpaikalle.

Lääkärissä käynti oli sekin mielenkiintoinen kokemus… Lääkäri nimittäin uteli harrastanko liikuntaa, ja kuultuani pelaavani Salibandyä II-Divisioonassa hän kaivoi esiin Doping säännöksistä kertovan kirjasen ja tarkisti että määrätyt lääkkeet eivät ole kiellettyjen aineiden listalla. Oli muuten ensimmäinen kerta kun lääkäri näin tekee… Siitä hänelle hatunnosto.

Määrätty lääke onkin ollut avuksi, joskin ei se ihmeitä ole tehnyt… Pelkäänpä, että tätä flunssaa podetaan vielä viikonlopun ylikin, joten ensi viikon viikonlopun Suomen Cup:n pelikin saattaa meikäläisen osalta olla uhtannuta. No, aika näyttää.

Bookmark the permalink.

6 Responses to Flunssaa, perkele

 1. Vesku says:

  Jaajaa, taidatte olla allergisia kissoille… :o)

  Terkkuja mutsilta ja faijalta.

 2. Raine says:

  flunssaa on muuten liikkeellä enemmänkin. carina on sinnitellyt juuri ja juuri työkuntoisena jo toista viikkoa. allekirjoittanut on juuri ollut viikon sairaslomalla sunnuntai aamusta kovalla kurkkukivulla alkaneen aika rajunkin flunssan takia. 2 päivää ankaraa kurkkukipua ja 3 päivää kovaa nuhaa sekä kaikkea siihen liittyvää muuta kivaa =/

  eipä tässä voi paljon muuta kuin toivotella pikaista paranemista ja malttia sinne sängyn pohjalle. kyllä se siitä..

 3. Ola says:

  Joko olette voiton puolella ja antaneet huutia pöpöille…alkaa kaffihammasta kolottamaan ;-p

 4. Jarno says:

  Jaa-a. Kyllä tässä varmaan voiton puolella ollaan, mutta edelleen varsin flunssainen viilis. Sitkeä pirulainen tuntuu olevan.

 5. Miia says:

  No jokos ne kummitukset on parantuneet? Täällä olis semmonen pikkumies, joka kovasti haluaisi näyttää teille kävelytaitojaan ;-)

 6. Jarno says:

  Mira alkaa olla terve, mulla on vielä nuhaa & satunnaista yskimistä jäljellä. Kieltämättä varsin sitkee kapistus tää.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.