Turun näyttely

Olimme Akun ja Roopen kanssa Turokin näyttelyssä sunnuntaina. Roope sai CAGPIB sertifikaattinsa, ja Aku ex4 arvosanan. Aku joutuu kilpailemaan arvosanoistaan huomattavasti kovemmin kuin mitä Roope on joutunut. Aku jäi tällä kertaa neljänneksi, koska tuomarin mielestä Akulla on liian ”baby face”… Kilpailijat olivat Akun veli ja kaksi muuta norskia, jotka olivat kaksi kuukautta Akua vanhempia. Ei siis oikeastaan mikään ihme, ettei pärjätty paremmin.

Roopen sertifikaatti ei ollut aivan läpihuutojuttu, sillä jostain syystä herra oli koko eilisen päivän varsin huonolla tuulella. Roope sähisi ja murisi häkistä pois otettaessa, mitä se ei aikaisemmilla näyttelykerroilla ole pahemmin tehnyt. Yritimme lieventää herran huono tuulta hommaamalla Roopelle häkkiin uuden pesän, mistä ukko näyttikin pitävän.

Liekö syynä talviturkin vaihto vai stressi, mutta Roopesta lähti luvattoman paljon karvoja näyttelyssä. Tämän huomasi myös tuomari, joka huomautti asiasta vaikka kehuikin turkin kuntoa muuten. Ilmeisesti juuri tästä karvan lähdöstä johtuen hän ei ottanut Roopea Tuomarin Paras -valintaan mukaan ollenkaan.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.