Helpohko voitto Matinkylästä

Muiden maalivahtien oltua enemmän tai vähemmän sairaana, allekirjoittanut sai torjuntavastuun LoSBin runkosarjan viimeiseen otteluun Matinkylän Salibandyklupia vastaan. Kummallakaan joukkueella ei ollut ottelussa enää mitään panosta LoSBin varmistettua lohkovoiton jo pari ottelua aiemmin, ja Matinkylä vastaavasti varmisti sarjassa pysymisen voitettuaan vieraissa PoRen lauantaina.

Ottelun ensimmäinen erä kirjattiin pöytäkirjaan vieraiden 0-3 johtolukemin. Toisessa erässä Matinkyllä pääsi hetkellisesti peliin mukaan kaventaen ensin 1-3 ja sitten 2-5 ja 3-5 ennen kuin LoSB lopullisesti karkasi tavoittamattomaan johtoon. Ottelussa kunnostautuivat erityisesti Marko Norrby (4+2) sekä Juuso Jolkkonen (3+3). Loppunumerot kirjattiin numeroin 3-13. Jäähyjä joukkueille jaettiin yhteensä pyöreät nolla kappaletta.