Voi perk…

Eilis iltana olin asentamassa kakkoskoneeseen uutta emolevyä, kun eteisestä kuului kissojen huutoa, sähinää ja murisemista. Hetki tämän jälkeen makuuhuoneen ovelle ryntäsi kaksi kissaa ilmitappelussa. Syylliset olivat Aku ja Veera. Koska kissoilla oli avoin tappelu menossa (Karvat pöllysivät ja toisia purtiin ja kynsittiin oikein kunnolla), päätin mennä väliin. Sain irrotettua riitapukarit, mutta samassa yhteydessä Veera sitten puraisi allekirjoittanutta sormeen sillä seurauksellä, että Veeran kulmahammas meni vasemman keskisormen läpi ilmeisesti luuhun asti (toivottavasti ei luu ole murtunut).

Sormi on tällä hetkellä suurinpiirtein isovarmaan paksuinen ja kipee kuin mikä. Odottelen parhaillaan lääkäriin pääsyä; Pitää ottaa Tetanus D rokote ja antibiootti kuuri puhumattakaan jonkin sortin kipulääkityksestä.

Harmillinen tilanne, sillä Veeralla ei todellakaan ollut tarkoitus purra minua vaan Akua. Ilmeisesti Aku on leikkinyt isoa kollipoikaa Veeran kustannuksella ja siitä tämä tappelu on saanut alkunsa. Harmillinen tilanne myös siksi, että perjantaina pitäisi olla pelikykyinen kun II-Divisioonan jatkosarja pyörähtää käyntiin oman joukkueen osalta. Tuskinpa olen. Helvetti.

Onneakin oli, sillä kumpikaan kissoista ei näyttänyt saaneen vammoja tappelusta. Veera kärsi koko illan huonosta omatunnosta ja kartteli minua piiloutumalla sängyn alle. Koitin selittää, etten pitänyt tapahtunutta mitenkään Veeran vikana, mutta jotenkin musta tuntui ettei Veera ollut tilanteesta aivan samaa mieltä.

Sormi otti ja turposi sitten illan aikana ja kipeytyi sen verran pahaksi, että minullekin alkoi selvitä vamman vakavuus. Soitin illalla vielä Terveysneuvontaan, ja varmistin ettei heti iltasella tarvinnut lähteä lääkäriin kun minulla ei ole jäykkäkouristusrokoite todennäköisesti voimassa (Muistaakseni sain sen viimeksi armeijassa ’94). Ei tarvinnut.

Yöllä ei nukkumisesta tullut yhtään mitään, koska kipu säteili sormesta koko käteen eikä hyvää asentoa tahtonut löytyä millään. Onneksi sain kuintenkin jossain vaiheessa unen päästä kiinni ja siten pystyin aamulla kuitenkin töihin tulemaan. Ajomatka oli varsin hankala kokemus sekin, kun vasenta kättä ei voinut juurikaan ajamiseen käyttää. Työnteosta ei oikein tahdo tulla mitään ja kirjoittaminenkin yhdellä kädellä on vähän hidasta. Sairaslomaa en kuitenkaan suostu ottamaan koska töissä on sen verran kiire… Mutta katsotaan nyt mitä lekuri sanoo; Aika varattu klo 12:45.

Update 14:00:

Lääkäri meinas lähettää mut sairaalaan ottamaan antibiootti suonen sisäisesti, mutta sain ylipuhuttua. Neuvottelun jälkeen sain myös luvan palata töihin sillä edellytyksellä, etten käyttäisi vasenta kättä ollenkaan. Tuomisiksi sain ”hevoskuurin” antibioottia ja kipulääkityksen, sekä uusinta ajan torstaiaamuksi. Lisäksi sain tuon Tetanus D buusterin pakaraan… onneksi oli asiansa osaava sisar hento valkoinen, joka pisti 3cm piikin niin etten edes huomannut mitään ;-)

Bookmark the permalink.

2 Responses to Voi perk…

  1. Raine says:

    Upeeta Veera upeeta!!! kisut otti erävoiton 1-0 ;) heh, harmittava tilanne ja tekee varmasti kipeetä. eiköhän tuosta kuitenkin selvitä aika helpolla vaikka hetkisen aikaa sattuukin. (silti.. go kissat =P)

    onneksi Katti ei ole toistaiseksi onnistunut kuin repimään mun ranteet auki kynsiä leikatessa tai pesuyrityksissä =)

  2. Jarno says:

    Joo-o … Lekurissa tuli käytyy, joten kirjoitan tuohon vähän lisää.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.