Jälleen uusi galleria

Otin käyttöön jälleen uuden galleriasovelluksen. Tämä viimeisin löytö on nimeltään FAlbum, joka integroituu hyvin sivustoon ja noutaa kuvat suoraan Flickr palvelusta. Vanha galleria toimii sekin ainakin toistaiseksi, mutta siirrän pikkuhiljaa kaikki kuvat Flickr palveluun.

Koska kuvat ovat Flickr palvelussa, niiden kommentoiminen onnistuu ainoastaan sieltä käsin (vaatii ilmaisen rekisteröitymisen Flickr palveluun).

Galleriaan pääset ylälaidan linkistä tai suoraan tästä.

Edit 12.09.06 @ 12:01: Otin sivupalkista ”Pari kuvaa” systeemin pois, koska se tuntui hidastavan sivuja aivan liikaa. Vastaavasti lisäsin gallerian etusivulle kansion ”Uudet kuvat”, jossa näkyy 20 tuoreinta otosta.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Jälleen uusi galleria

 1. Ola says:

  Sulla on hiukka liikaa noita kategorioita…kestää vuoden ennenkuin pääsee pohjalle :) Muuten ihan asiallinen systeemi ja uppoaa hyvin WP:iin.

 2. Jarno says:

  Totta. Se johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että Flickr:ssä ei voi tehdä vanhan gallerian tyylisiä alakategorioita. Kuvat jaotellaan setteihin, ja ne kaikki tulevat tuohon etusivulle yhteen pläjäykseen.

  Settejä voi toki jaotella sivutuksen avulla, ja otan sellaisen käyttöön jahka noita settejä tulee ”tarpeeksi”.

 3. Jarno says:

  Näemmä Jenkit ovat löytäneet kuvani, sillä kommentteja on jo sadellut tuiki tuntemattomilta ihmisiltä. No, ihan hyvä jos tykkäävät kissakuvista ;-)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.