Päivitys WordPressiin

Tämänkin sivuston selkärankaan, WordPressiin, julkaistiin viime yönä päivitys (versio 2.3.2). On suositeltavaa, että päivität oman Sanapainosi pikimmiten. Päivitys löytyy täältä. Samaan syssyyn pistin kehittäen vähän saittiakin. Nopeimmat ovat ehkä jo huomanneet Google mainokset sivuilla. Lisäksi lisäsin kirjoituksiin viittaukset aihetta jotenkin sivuaviin kirjoituksiin.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Päivitys WordPressiin

 1. Ola says:

  Argh, nuo mainokset ei sovi mun silmälle.

 2. Raine says:

  Aika maltillisen oloiset mainoksethan noi on. ei hypi silmille tai soittele kaiken maailman tilulilua kun liikutat hiirtä. Eivät myöskään näytä pakottavan activex komponentteja tai lataavan useamman sata kiloa java apletteja ennen sivun näyttöä. Vertaas suomalaiseen netissä julkaistuun lehtitalojen sivustoon nykyään niin nämä muutamat google mainokset eivät edes näy sun silmissä enää.

  Heh, pakko mainita esim hesarin pääsivu joka kaikkien mainosten, java yms. kilkkeiden jälkeen on 1M+ ja ilman noita ylimääräisiä tauhkoja kutistuu muutamaan kiloon. Siinä on sulle mainoksia!

 3. MacLeod says:

  Juu aika tarkkaan valkkasin noi mitä otin. Toistaiseksi vain Google Adsense mainoksia, ja tuskin mitään muuta tuleekaan (kuka hullu sitä maksaisi mainostamisesta tällä sivulla suoraan).

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.