WordPress 2.3.3

WordPressiin julkaistiin muutama tunti sitten kriittinen tietoturvapäivitys 2.3.3. Suosittelen päivitystä kaikille WordPressiä sivujensa moottorina käyttäville.

Päivityksessä korjataan myös muutama muukin bugi. Itse WordPressin lisäksi mm. WP-Forum plugin on syytä päivittää sikäli kun sitä sattuu käyttämään. Tarkempia tietoja päivityksestä löytyy täältä.

Hyvää Uutta Vuotta!

Vuosi on jälleen vaihtunut miltei salakavalasti. Vietimme vuoden vaihtumisen jo perinteisen kaavan mukaisesti kummipoika Aksun kotona jossa testasimme porukalla Mikan ja Miian hankkimaa fondue -settiä. Koko ilta onnistui varsin mallikkaasti, ja juustofondue oli hyvää. Kiitokset vielä isännille!

Spacealien.fi toivottaa kaikille lukijoilleen Oiken Hyvää Uutta Vuotta 2008!

Päivitys WordPressiin

Tämänkin sivuston selkärankaan, WordPressiin, julkaistiin viime yönä päivitys (versio 2.3.2). On suositeltavaa, että päivität oman Sanapainosi pikimmiten. Päivitys löytyy täältä. Samaan syssyyn pistin kehittäen vähän saittiakin. Nopeimmat ovat ehkä jo huomanneet Google mainokset sivuilla. Lisäksi lisäsin kirjoituksiin viittaukset aihetta jotenkin sivuaviin kirjoituksiin.