Valotehoa kansalle joka pimeydessä kuvaa

Mikan hyvästä vinkistä huomastin Rajalalla DigiExpo tarjouksena varsin kohtuullisen hinnan Canon EF-50/II 1.8 objektiiville. Tilaus sisään, ja heti parin tunnin päästä vahvistus sähköpostiin.

Meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun sitten eilen, kun huomasin tuossa tilausvahvistuksessa seisovan ehdon, että tavara on noudettavissa 2.11.2009 asti. Perskules.

No, koitin soittaa Rajalalle, mutta myymälässä oli sen verran ruuhkaa, ettei puhelimeen ehditty vastata. Ei muutakuin paikanpäälle kyselemään, että olisiko mitään tehtävissä asialle. Tuon objektiivin hinta kun normaalisti on sen 150 euron luokkaa (Päivän tarjous 109 euroa), ja messutarjous 79 euroa.

Manasin tilannetta, vaikka en kuitenkaan olisi maanantaina pystynyt käymään liikkeessä tiimipalaverin takia. Harmittelin jo valmiiksi sitä, että hyvä säästö pitkään kaipaamastani objektiivista jäisi saamatta…. Mutta mitä vielä!

Rajalassa vastaus tilanteeseen oli, ”Juu ei se nyt niin tarkkaa ole, tässäpä tämä tarjoustuote luvattuun hintaan, olkaapa hyvä.”. Melkoisen hyvää ja joustavaa asiakaspalvelua, etten sanoisi. Jäi kyllä liikkeestä poikkeuksellisen positiivinen maku.

Seuraavaksi hankintalistalle jotain tälläistä tälläistä ja tälläistä. ;-)?

Darts kuumetta

Mikan (kenen muunkaan) sievoisella avustuksella allekirjoittaneelle onnistui kehittymään viime aikoina melkoinen Darts-kuume. Innostus on ollut sen verran rankkaa, että perus ”Prismasta-ostetut” taulu ja tikat lensivät nopeasti romukoppaan kun Mikan luona pääsi käyttämään kunnon välineitä. Eipä aikaakaan kun uutta sälää tilattiin Englantia myöten.

Ensin oli saatava kunnon tikat, ja Suomesta ostettuna kunnon tikoista saisi maksaa pienen omaisuuden. Mikan vinkistä eksyin A180 Dartsin sivuille, ja käden käänteessä kotiin matkasi 21 grammaiset Harrows Magnum tikat ja kourallinen varaosia.

Pari päivää myöhemmin Mika vinkkasi Stantonin loppuunmyynnistä, ja varaosavarastoa täydennettiin hieman lisää hintojen ollessa kohdillaan.

Taulun tilaaminen Englannista olisi tullut Suomen hintoja paljon kalliimmaksi postikulujen vuoksi, joten kävin hakemassa Jatikalta Winmau Blade III:n halppistaulun tilalle.

Terassi viittä vaille valmis

Mikan suotuisalla avustuksella lautoja saatiin ladottua paikoilleen maanantaina ja keskiviikkona tiistain jäädessä sateen vuoksi väliin. Laudoitus olisi saatu keskiviikkona jo valmiiksi ellei tarkoitusta varten hankitut ruuvit (ja laudat) olisi loppuneet kesken. Tänään olisi tarkoitus käydä täyttämässä varastot, ja huomenna lätkiä terassi lautojen osalta valmiiksi.

Toivottavasti sääennustus vähäsateisesta lauantaista pitävät paikkansa.

Iron Maiden On Tour 2008 @ Helsinki

Oltiin Mikan, Rainen ja Riikosen kanssa illalla elämäni ensimmäisessä Olympiastadionilla pidetyllä keikalla, ja bändinä ei kukaan muu kuin Iron Maiden. Pojat soittivat kyllä varsin näyttävän setin vähän vanhempia biisejä, joskaan niistä ei ihan täydellistä musiikillista kokemusta saanut irti yleisön osallistuttua melko voimakkaasti biisien esittämiseen. Mutta fiilishän se on se mitä konserteista haetaan … ja se show. Voe pojat.

Hyvää Uutta Vuotta!

Vuosi on jälleen vaihtunut miltei salakavalasti. Vietimme vuoden vaihtumisen jo perinteisen kaavan mukaisesti kummipoika Aksun kotona jossa testasimme porukalla Mikan ja Miian hankkimaa fondue -settiä. Koko ilta onnistui varsin mallikkaasti, ja juustofondue oli hyvää. Kiitokset vielä isännille!

Spacealien.fi toivottaa kaikille lukijoilleen Oiken Hyvää Uutta Vuotta 2008!