Lisäys kameralaukkuun

Vanha Canon EOS 350D on palvellut pitkään ja hyvin. Nyt kuitenkin tuli tilaisuus vaihtaa asetetta järeämpään, joten tartuin tilaisuuteen. Seuraavaksi pitäisi sitten kiireen vilkkaan haalia järeämpi muistikortti ja pari kiloa lasitavaraa :)

Ensimmäisenä joulupukin toivelistalla on kuitenkin laite, joka tuo valoa kansalle:

Valotehoa kansalle joka pimeydessä kuvaa

Mikan hyvästä vinkistä huomastin Rajalalla DigiExpo tarjouksena varsin kohtuullisen hinnan Canon EF-50/II 1.8 objektiiville. Tilaus sisään, ja heti parin tunnin päästä vahvistus sähköpostiin.

Meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun sitten eilen, kun huomasin tuossa tilausvahvistuksessa seisovan ehdon, että tavara on noudettavissa 2.11.2009 asti. Perskules.

No, koitin soittaa Rajalalle, mutta myymälässä oli sen verran ruuhkaa, ettei puhelimeen ehditty vastata. Ei muutakuin paikanpäälle kyselemään, että olisiko mitään tehtävissä asialle. Tuon objektiivin hinta kun normaalisti on sen 150 euron luokkaa (Päivän tarjous 109 euroa), ja messutarjous 79 euroa.

Manasin tilannetta, vaikka en kuitenkaan olisi maanantaina pystynyt käymään liikkeessä tiimipalaverin takia. Harmittelin jo valmiiksi sitä, että hyvä säästö pitkään kaipaamastani objektiivista jäisi saamatta…. Mutta mitä vielä!

Rajalassa vastaus tilanteeseen oli, ”Juu ei se nyt niin tarkkaa ole, tässäpä tämä tarjoustuote luvattuun hintaan, olkaapa hyvä.”. Melkoisen hyvää ja joustavaa asiakaspalvelua, etten sanoisi. Jäi kyllä liikkeestä poikkeuksellisen positiivinen maku.

Seuraavaksi hankintalistalle jotain tälläistä tälläistä ja tälläistä. ;-)?