5 hauskoja verkkopelejä tänä vuonna

Parhaiden verkkopelien avulla voit hypätä nopeaan istuntoon vaivattomasti. Ei pitkää asennusta, ei jonoja, ei ”miten tämä toimii taas” tai ”mitä tein viime kerralla”. Vain yksinkertaista, selainpohjaista hauskaa lounastauolle tai mihin tahansa seisokkiin.

Jotkut saattavat ajatella, että nämä pelit ovat huonompia kuin parhaat PC-pelit, mutta kaikki eivät halua käyttää paljon aikaa tai rahaa pelaamiseen, ja verkkopelit ovat hauska tapa kokeilla jotain uutta. Monilla meistä oli ensimmäinen pelikokemuksemme tämän kaltaisten online-pelien parissa, ja verkkopelit ovat edelleen vahvana. On hienoa, että joku tarjoaa sinulle korkealaatuisen pelin ilmaiseksi pelattavaksi, monella tapaa se on Internetin taika. Verkkopelit ovat inspiroineet kokonaisia alustoja, kuten Roblox, jotkut pelit ovat aloittaneet elämänsä selainpeleinä ennen kuin ne ovat tulleet Steamin kaltaisille alustoille – verkkopelit ovat todella iso osa pelihistoriaa.

Fortnite

Epicin perheystävällinen Battle Royale -peli houkuttelee edelleen miljoonia päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä. Vaikka jotkut pelaajat keskittyvät seuraavan Victory Royalen voittamiseen, peli tarjoaa pelaajille kymmeniä haasteita kohdata ja voitettavana. ”Peli kehittyy jatkuvasti kartan muuttuessa, joten nykyinen pelimaailma ei ole entisellään kahdeksan viikon omakaranteenin lopussa”, sanoo peliasiantuntija ja Tripleclixin perustaja Chris Erb. Hän lisää, että sarjakuvan grafiikka vetoaa kaiken ikäisiin pelaajiin, ”mutta muista, että käytät aseita ampuaksesi muita pelaajia pelissä.” Fortnite on ilmainen Xbox Onelle, PC:lle, Switchille, PS4:lle ja mobiililaitteille.

Jackbox Games

Tämä saattaa olla virallinen lukituksen peli, sillä alustalle on luotu uusia tilejä, koska yhä useammat ovat havainneet, että se on suosittu triviapeli You Don’t Know Jack, jota voi nyt pelata ystävien kanssa. Yritys julkaisi äskettäin opetusohjelman täällä. Peli pitää kaikki varpaillaan, kun se heittelee popkulttuurin triviakysymyksiä niin nopeasti kuin voit vastata niihin. Isäntä Cookie Masterson opastaa sinut rutiinin läpi, kun taas satunnainen julkkis voi ponnahtaa paikalle auttamaan.

Minecraft

Erb pitää tätä ”äärimmäisenä yhteistyönä” ja panee merkille, että suosittu verkkopeli nousi uudelleen viime vuonna ja jatkaa kasvuaan jokaisen uuden sukupolven mukana. Jopa kahdeksan ystävää voi liittyä verkkopeliin eri tietokoneilla ja rakentaa mitä tahansa, mitä he voivat kuvitella luovassa tilassa, tai ehkä he voivat liittyä nähdäkseen, kuinka kauan he voivat kestää selviytymistilassa. ”Ja jos vanhemmilla on talossa nuori, joka ei ole koskaan kokeillut sitä, kotona jumissa oleminen saattaa olla täydellinen aika esitellä heidät”, Erb lisää. Minecraftin rakennusmekaniikka tekee lapsista aloittelevia rakennusinsinöörejä.

Sea of Thieves

Etsitkö peliä, joka vie sinut pois ajankohtaisista tapahtumista kauniille rannoille ja ehkä upealle merirosvoseikkailusarjalle? Sea of Thieves, sanoo Erb, on juuri tämä peli. Se on massiivisen moninpelin online-kokemus, jossa pelaat merirosvona mahdollisuuksien avoimessa maailmassa. Online-pelaajat etsivät aarteita, perääntyvät luurankovarastoihin ja löytävät maailman tarinoita, hieman samallatavalla kuin www.ninjacasino.com/fi/kolikkopelit/bonanza. Pelaajat voivat myös vapaasti osallistua taisteluihin toistensa kovalla työllä ansaitusta merirosvosaalista. Kaiken ikäiset voivat ottaa mukaansa jopa kolme ystävää matkalleen, kun taistelet muiden merirosvomiehistöjen kanssa avomerellä.

Pokemon Go

Kävele talossasi, pihallasi ja naapurustossasi kerätäksesi piilotettuja Pokemoneja, jotka voivat väijyä kaikkialla keittiöstäsi takapatiolle. Peli ottaa käyttöön mobiili-GPS:n ja kellon, voit olla vuorovaikutuksessa ystäviesi kanssa ja jopa seurata heidän toimintaansa pelissä. Voit luoda ystävälistan ja osallistua pelin sisäiseen kauppaan ja lahjojen jakamiseen. Ja sen jälkeen kun uutisia epidemiasta, pelin valmistajat ovat tehneet joitain muutoksia, joiden avulla voit löytää lisää hirviöitä lähemmäs kotia ja ominaisuuksia, jotka tekevät pelistä kulutettavamman ”yksittäisissä asetuksissa”.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.