Isännöintiin liittyen

Soitin isännöitsijälle, jota kuitenkaan en saanut puhelimitse kiinni mutta juttelin sitten isännöintitoimiston edustajan kanssa puolisen tuntia puhelimessa. Hänkään ei voinut ymmärtää miten kissat olisivat voineet aiheuttaa moista melua alakertaan. Juttelin myös siitä, että jos tästä valitus heille asti jossain vaiheessa tulee (siis tähän mennessä ei ollut tullut mitään), asiaa tutkitaan ennenkuin siitä mitään kirjallista tulee.

Kysyin sitten samalla, että miten asian kanssa tapahtuu JOS tämä jotenkin olisi mahdollista ja osoittautuisi sellaiseksi että kissojen juokseminen oikeasti kuuluu sietämättömänä alakertaan. Tähän vastattiin etteivät he jaksa mitenkään uskoa että näin olisi, mutta kuitenkin spekuloitiin ettei tämä vielä tulisi mitään häätöjä aiheuttamaan vaan asiaa tutkittaisiin tarkemmin ja tarvittaessa sitten lähdettäisiin parantamaan asuntojen välistä äänieristystä.

Alustavasti vaikuttaa siltä, että eilen saamamme pelottelu isännöitsijän puolueellisuudesta olisi aiheetonta niinkuin uskoinkin ja toivoinkin. Ehkäpä tästä vielä aurinko alkaa paistamaan tähänkin risukasaan.

Viime yöksi kissat suljettiin saunaan ”ihan vaan nähdäksemme tuleeko nyt valitus siitä että kissat juoksee ympäri kämppää”. Koska kissat tietysti protestoivat tätä lukitusta vastaan raapimalla ovea, allekirjoittanut vietti sitten viimeyön niiden seurana saunassa ”nukkuen”. En suosittele muille vastaavaa kokeilua, oli sen verran kipeä selkä aamulla eikä työnteko väsyneenä ole herkkua.

Ans kattoo nyt… jäämme mielenkiinnolla odottamaan tilanteen kehitystä! Mutta sen sanon, että jos naapuri kerrankin vielä edes inahtaa tästä asiasta meille jätän hänestä vastavetona valituksen kotirauhan häirinnästä.

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.