Kolarista, osa II

Pääsin tänään käyttämään autoa Suomen Vahinkotarkastuksessa näytillä. Alustavan kartoituksen mukaan vaihtoon menee takapuskuri kokonaisuudessaan kennoineen ja maalauksineen. Tavaratilan pohja saa osakseen oikaisuhoitoa sekä vetoa samoin kuin takapelti. Kustannusarvio 2.299,90 euroa.

Auto pääsee ensiapuun vasta 26.04.2004, ja korjaustyö kestää arviolta viikon. Pitää vielä muistaa täyttää vakuutusyhtiölle selvitys vara-auton käyttötarpeesta, että saa viikoksi vaihtoauton alle. Ja minä kun pelkäsin, että joudun jättämään auton huollettavaksi jo tällä viikolla – heh.

Hemmetin hemmetti

Tuli sitten tämäkin eteen. Töistä kotiin ajaessani jouduin pysähtymään liikennevaloihin Karakallion risteykseen, mutta takana ajanut Audi A4 kuski ei sitten pysähtynyt. Saas nähdä minkälainen sotku tästäkin tulee, vaikkakaan ei tuossa pahasti käynyt. Audille naarmu puskuriin ja mulle puskuri 3 cm sisään… Huomenna soitto vakuutusyhtiöön ja sitten ihmetellään että kuinka paljon auton arvo tippuu…

Stana kele!

Kiitokset Rainelle, joka huomautti kommentointijärjestelmän rikkoutumisesta. Nyt se on korjattu joten eikun kommentoimaan … Jos tätä blogia nyt joku vielä erehdyksessä sattuu lukemaan ;-)

Kotona taas

Käytiin eilen mutsin luona viemässä Miran tekemä hedelmäkakku lupausten mukaisesti perille. Tuli siinä samalla sitten esiteltyä ostetusta asunnosta otettuja valokuvia sekä Roopen näyttelyitä varten tehtyä albumia.

Kun kotiin lähdön aika tuli, oli Sissi heti ensimmäisenä ovella ja näytti muutenkin olevan valmis tulemaan kotiin, joten päätimme keskeyttää Sissin lomailun, ja herra palasi eilen illalla kotiin.
Lue lisää

Sissi lomailee

Jo kauan aikaa sitten Mutsi on ilmaissut halunsa ottaa Sissi asustelemaan luokseen (tilapäisesti tietysti), ja nyt kuluvana viikonloppuna Sissi on ensimmäistä kertaa Mutsin luona ”lomailemassa”.

Loman tarkoituksena on tietysti antaa Sissille tilaisuus rentoutua sekä Mutsille mahdolisuus pitää kissaa hetken aikaa kun eivät voi miehensä allergian vuoksi ottaa kissaa pysyvästi itselleen. Tällä tavoin kaikki hyötyvät ;-) Tärkeintä tietysti on, että Sissi hyötyy eniten.