Muutto

Tänään se sitten alkaa, muutto uuteen kotiin. Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa 26.02.2004 lähtien. Tuolloin ostotarjouksemme muuttokohteena olevasta asunnosta hyväksyttiin ja prosessi asunnon ostamisesta omaksi kodiksi alkoi. Varsinainen muutto toteutetaan kuluvan viikon lauantaina, mutta vauhtiin päästään jo tänään kun uuden kodin avaimet luovutetaan haltuumme iltapäivällä.

Muutosta johtuen joudun olemaan ainakin kaksi viikkoa ilman netti yhteyttä, ja kun samaan syssyyn pakkaa lomakin päälle, voi olla että kirjoittelemiset jäävät vähemmälle seuraavan parin viikon aikana, mutta katsotaan nyt josko jostain saisi taiottua itselleen bloggausyhteyden ;-).

Takkien yö

Eilinen käynti Korkeasaaressa järjestettävässä kissojen yö tapahtumassa osoittautui varsinaiseksi flopiksi. Viiden euron sisäänpääsymaksun olisi voinut käyttää viisaamminkin ja mennä vaikka Stockmannin hulluille päiville – anti olisi ollut suunnilleen samaa. Kissoista näkyi lähinnä vilauksia silloin tällöin, ja suurimman osan ajasta sai puskea eteenpäin ihmismassassa näkemättä muuta kuin edellä puskevan selkämyksen tai tyhjää häkkiä – häkit joissa jotain tapahtui oli ihmismassan saartamia. Todella hieno kokemus!

Olihan siellä mukava käydä, ei siinä mitään, mutta paikkaa ei ole valtavaan ihmispaljouteen. Ei varmasti ole eläimistäkään kovin mukavaa kun sata penskaa huutaa milloin mitäkin. Sääli, että kolea ilta ei vähentänyt tapahtumaan tulevien ihmisten määrää.

Ajatuksena hieno, mutta totutus aivan persiistä.

Tapahtuman jälkeen olikin pakko hemmotella itseään, ja tilattiin Miran kanssa isot pizzat Pizza Hut:sta. Nam!

Hupsista

Näemmä WordPressin päivityksessä kaikki vanhat kommentit katosivat, enkä ole ehtinyt toistaiseksi tutkia mistä moinen mahtaa johtua. Ehkäpä tulemme toimeen ilman niitä ainakin jonkin aikaa. Nyt kun vielä jaksaisi rakentaa vanhan layoutin takaisin siihen kuntoon kun se ennen päivitystä oli ;-). Katsotaan….

Jo nyt on brgl

Kaveri soitteli ja sanoi että näiltä sivuilta latautuu joku troijalainen koneelle. Pistin saman tien päivittäen WordPressin uusimpaan versioon joka tietysti sotki saitin kieliasetukset. No, ne on helppo korjata mutta tuo troijalainen ihmetyttää enemmänkin. Itse en moista täältä ole saanut enkä sitä millään ilveellä tunnu löytävänkään.

Ehkäpä jotenkin oudosti aktivoitunut troijalainen joka on sitten vain aktivoitunut sattumalta samaan aikaan kun nämä sivut ovat olleet ruudulla. Huunous… Jos joku osaa sanoa jotain tarkempaa aiheesta, olisin kyllä enemmän kuin kiitollinen tiedoista!