Jatkoon pääsy varmistui

Lauantainen peli PoRea vastaan oli tasaväkinen vääntö viimeiselle kymmenminuuttiselle asti. 5-6 numerot kaunisteltiin lopulta murskaaviksi 5-12 numeroiksi ja saimme näin varmistettua lohkomme voiton jo 2 ottelua ennen runkosarjan päätöstä. Lohkovoitto tarkoittaa tietysti pelien jatkumista jatkosarjan merkeissä. Jatkosarjassa sitten tuleekin vastaan sen verran kovia joukkueita että koko kuusikymmentä minuuttia on pelattava sata lasissa tai muuten ei kunnian kukko laula. Jatkosarjassa ei ole varaa yhteenkään tappioon jos mielii ykkösdivariin pääsystä haaveilla.

Komediaa

Irtisanoin Elisan ADSL liittymän kuluvan viikon maanantaina. Jonotettuani ennätyksellisen lyhyen (36 minuuttia) aikaa sain irtisanottua yhteyden ja lupasivat lähettää vahvistuksen kirjeitse… Ei ole näkynyt. Ilmoitin samalla, että yhteys tällä hetkellä taas toimii joten tekemäni vikailmoituksen voi peruuttaa. Näin luvattiin tehdä.

No, sain hetki sitten puhelun Lohjan puhelimelta ja sieltä kysyttiin ADSL liittymässäni olevan vian perään. Mitään tietoa liittymäni irtisanomisesta ei Lohjan puhelimella myöskään ollut, mutta ottivat tiedon DNA:lle siirtymisestä ilolla vastaan, että voivat DNA:n liittymän asentajalle ilmoittaa samalla tuosta Elisan kytkennän poistamisesta – ettei tarvitse ihmetellä kahta kytkentää.

Hauskaa tässä hommassa on sekin asia, että DNA tarjoaa Fullrate yhteyden niitä samoja piuhoja pitkin mistä Elisa ilmoitti ettei voi saada kaksi megaista yhteyttä nopeampaa millään ilveellä. No, 4.3.2005 jälkeen ei tarvitse Elisasta välittää.

Kauden avaus

Kuluva salibandykausi alkoi allekirjoittaneen osalta vasta eilen, kun oma joukkueeni kohtasi vieraissa sarjajumbo Elsan. Ottelu ei sujunut meidän kannalta suunnitelmien mukaan, ja sarjajumbo näytti närhen munat heikon esityksen tehneelle joukkueellemme numeroin 7-4. Allekirjoittaneen osalta peli sujui kohtalaisesti, vaikkakaan en tietenkään voi olla tyytyväinen omaan suoritukseen jos taakse menee 7 maalia.