On se kyllä ikävää kun asunnoissa on näitä mukavuuksia

Joopa joo… Sain taloyhtiöltä laskun laajakaista maksusta vaikka minulla ei taloyhtiön laajakaistaa ole vaan oma ADSL liittymä. Ilmeni, että kyseinen liittymä raksuttaa maksua irtisanomiseen asti eikä pois muuttanut asunnon myyjä ole liittymää irtisanonut. Itse en ole missään vaiheessa liittymää ottanut/hyväksynyt eikä missään vaiheessa minulle ole ilmoitettu tälläisen liittymän kuuluneen asuntokauppaan.

Mielenkiintoista..

Lue lisää

Valokate lähes valmis

Takapihalle rakenteilla oleva valokate alkaa olla valmis. Kate itse on jo paikoillaan, eikä takapihan terassilla enää joudu sateellakaan kastumaan. Muutama kuva rakennusprojektistamme löytyy täältä, joskin lisää kuvia tullee jahka ehdin käydä kuvaamassa tarkemmin yksityiskohtia.

Jäljellä on lähinnä maalaustöitä sekä kissa-aidan virittelyä…

Valokatteen asennuksen yhteydessä jouduin siirtämään antennin ja satelliittilautasen uuteen paikkaan. Antennin siirto sujui ongelmitta, mutta satellittilautasen suuntaaminen osoittautui varsin vaikeaksi tehtäväksi. Ilmeisesti lautasen siirtäminen pihan toiselle laidalle aiheuttaa sen, että naapuritontin korkeat männyt ovat nyt edessä. Seuraavaksi pitää kokeilla laittaa lautasta tolpassaan hieman korkeammalle ja mikäli sekään ei auta on etsittävä lautaselle uusi paikka, mikä luultavasti tarkoittaa erillisen tolpan pystyttämistä takapihalle hieman kauemmas kissa-aidasta.