Lomat lähestyy

Viikonloppuna järjestetään Olan toimesta Another Finnish Allroadtour 2006:n suunnittelupalaveri. Tarkoitus on kesällä viettää viikko kaksipyöräisen selässä ympäri Suomea kierrellen.

Alunperin mun piti jäädä talvilomalle jo tänään, mutta tuurausjärjestelyiden vuoksi pääsenkin lomalle vasta ensi viikon torstaina. Heti ensimmäisenä lomapäivänä lähdemme vaimon ja Roopen kanssa viikonlopuksi Ruotsiin kissanäyttelyyn. Tekemistä siis taas piisaa.

Edit 24.4.2006 klo 12:35: Palaverissa päätettiin, että reissusta tuleekin ”There and Back again” Norjan kurvahdus.

Peliä odotellessa

Kauan odottamani tilaus Pelitupa.com:sta tipahti tänään postiluukusta. Vaan kuinkas sitten kävikään. Toimituksessa oli ainoastaan puolet tilauksesta, vaikka liikeen sivujen mukaan lähetys on toimitettu. Höh! Ja taas saa kirjoittaa palautetta…

Tilaushistoria:
28.02.2006 Odottaa
08.03.2006 Käsittelyssä
04.04.2006 Toimitettu

Muutenkin melko mielenkiintoinen toimitusaika. Sääli vain, että näin jälkikäteen tarkesteltuani yrityksen toimitusehtoja, siellä sanotaan toimitusajan olevan ”yleensä 1-21 päivää” … Mitään takarajaa ei ole kirjattu. Kuinka tyypillistä.

Ei pitäisi juosta halvemman perässä vaan käydä noutamassa jostain oikeasta liikkeestä. Suosittelen karttamaan paikkaa kuin ruttoa.

Edit 07.04.06 18:32: Tuli viimein loputkin tilauksesta.