Harjoittelua Norjan reissua varten

Käytiin Miran kanssa viikonloppuna moikkaamassa kummipoikaa Juhannuskekkereiden varjolla. Poitsu olikin varsinainen ilopilleri, vaikka välillä tuntuikin hiipivän suru puseroon milloin mistäkin asiasta. No, sellaista se on ;-). Kiitokset Mikalle ja Miialle loistavasti järjestetyistä kekkereistä.

Samaan syssyyn käytiin Mikan kanssa pari kertaa huristelemassa Mikan uudella Suzuki DL650 V-Stromilla. Norjan reissun harjoitteluna tituleeratut reissut sujuivatkin vallan mainiosti ja Suitsa tuntuikin varsin kelvolliselta hankinnalta (vaikka ei Afrikkalaisessakaan mitään vikaa ollut).

Vastaavia reissuja tullaan tässä vieljelemään enemmänkin, sillä pyörään on syytä totutella hyvin ennen viikon mittaista Norjan valtaustamme, ja allekirjoittaneen edellisestä ajelusta on siitäkin ehtinyt vierähtää tovi. Muutama reissu tullaan varmasti tekemään niin sanotusti täyspakkausten kanssa, eli samoilla varusteilla pakattuna kuin sitten Norjaan lähtiessä. Pyörä kuitenkin käyttäytyy hieman eri tavoin lisätyllä painolla ja ilmanvastuksella varustettuna.

Vaihteeksi Jämsässä

Sunnuntaina Aku ja Roope osallistuivat Kes-Kis:n näyttelyyn Jämsässä. Saldona Roopelle toinen CAPE serti ja kolmas sija TP valinnassa. Tuomari kehui Roopea maasta taivaisiin, mutta turkin liiallinen pehmeys (joka on aina ollut Roopen ongelmana) aiheutti jäämisen kolmannelle sijalle.

Aku jäi omassa kilpailussaan kolmanneksi ja joutuu edelleen odottelemaan ensimmäistä sertiään. No, ensi kerralla sitten.