Roopesta tuli Eurooppa Premior

[fa:p:a=72157594273964533,p=3,id=238578869,j=l,s=t,l=p]

Roope valmistui lauantaina Turokin näyttelyssä Eurooppa Premioriksi, joka on korkein titteli mitä leikattu suomalainen kissa voi saavuttaa. Saavutusta varten oli käytävä yhdessä jos toisessakin näyttelyssä Suomen lisäksi kolmessa muussa maassa. Roope on vasta toinen suomalainen Siperiankissa joka on yltänyt tähän, joten onnittelut siitä Roopelle!

Näyttelyissä tullaan Roopen kanssa käymään varmasti jatkossakin Akun seurana, mutta tahti muuttuu huomattavasti rauhallisemmaksi, sillä nyt näyttelyistä haetaan lähinnä paneelissa menestymistä.

Kuten pelkäsin, en itse päässyt juhlalliseen näyttelyyn mukaan, vaan kävin LoSBin mukana häviämässä Loviisan Torille.

Tallinnan tuliaisia

Mira piipahti Akun ja Roopen kanssa Tallinnassa viikonloppuna järjestetyssä kissanäyttelyssä. Tuliaisiksi Akusta leivottiin International Champion ja Roope sai omat sertinsä, joten Roope on yhden sertin päässä Eurooppa Premior tittelistä. Viimeinen puuttuva serti tullee ensi viikonloppuna Turun näyttelystä.

Itse en tiedä vielä pääsenkö mukaan juhlalliseen näyttelyyn, sillä LoSBilla on vierasottelu Loviisassa lauantaina.

Ei pisteitä Tiikereiltäkään

Eilinen ottelu Tikkurilassa noudatti varsin pitkälle perinteisiä kaavoja. LoSB oli hyvin mukana pelissä kaksi ensimmäistä erää ja johti mielestäni ansaitusti 0-1 toiselle erätauolle mentäessä. Kolmannessa erässä sitten perinteinen ”musta hetki” ja ottelu oli kääntynyt 4-1 tappioasemaksi ja kauden LoSB -ilmiö (päivitetty sellainen) oli taas tosiasia.

LoSB kavensi vielä ennen loppua numeroiksi 4-2, mutta Tiikerit kuittasi nopeasti taululle loppunumerot 5-2. Maalissa Mallu pelasi erinomaisesti muutamaa pikkuvirhettä lukuunottamatta.