Takuuvaihto radiopuhelimelle

Viime viikon perjantaina takuukorjattavaksi lähettämäni Cobra MT975-2 palasi tänään takaisin RXTX-tuotteesta. Mukana tulleesta lähetteestä pystyi päättelemään, ettei kyseessä ollut takuukorjauksen piiriin kuuluva vika, mutta että puhelin on nyt kuitenkin vaihdettu uuteen.

Ehkäpä minulla sitten sattui olemaan sellainen ns. maanantaikappale, kun en omasta mielestäni käyttänyt liikaa voimaa puhelinta pyörään liittäessäni, tai sitten en vain osaa arvioida mikä on liiallista voiman käyttöä ;-).

Ei voi muuta kuin kehua paikan hienoa asiakaspalvelua, ja suositella liikettä vilpittömästi muillekin.

MOV? vs. M-Team 3 9-4

Keskiviikon lepakkovuoro tarjosi kohtalaisen tiukan väännön, vaikka numerot toista kertovatkin. Vantaa hallitsi palloa ja M-Team sumputti omaa päätä iskien vastaiskuilla. Ottelu tuntui jo ratkenneen vantaalaisten johdettua ensimmäisen erän jälkeen jo turvallisen tuntuisesti 5-0, mutta sitten M-Team piristyi, ja tuli jo kahden maalin päähän 5-3 ja 6-4 pariin otteeseen toisessa ja kolmannessa erässä, ja vasta loppupuolella vantaalaiset saivat sinetöityä ottelun naputtamalla loppulukemiksi 9-4. Allekirjoittaneelle varsin hankala peli, kun vetoja ei juurikaan tullut. Miltei kaikki maalit tulivat poikkareista, mutta onneksi tolpatkin olivat tänään meidän puolella.

Terveisiä Norjasta

Reissusta palattiin kotiin tänä aamuna kello 9:30, takana varsin onnistunut kierros Eteläistä Norjaa. Reissuraportti siirtyi sivuille pikapuoliin, sillä kirjoitimme asiat ylös jo reissun aikana. Jälkeenpäin lisätään vielä kuvat ja korjataan mahdolliset virheet. Raportti löytyy täältä.

Reissun statistiikkaa ja valokuvioa on tulossa tarkemmin viikonlopun aikana. Jos reissusta halutaan esittää kommentteja, onnistuu se tähän kirjoitukseen kommentoimalla.

Reissun onnistuminen vaatii kiitostenkin esittämistä kaikille reissun onnistumiseen vaikuttaneille tahoille, erityisesti…

  • Jokelle, jonka reissuraportista ammennettiin monta hyvää ideaa.
  • Mikalle, joka vinkit ja sääpalvelut toimivat loistavasti.
  • Vaimolle, joka toimi jälleen säätyttönä matkaajille.