Ottopojat vs. MOV? 6-11

Kilpasarjan kesäliigan viimeinen peli ei ollut vailla panosta. Tasurilla varmistaisimme lohkovoiton riippumatta M-Team 3:n pelin tuloksesta. Ottelu lähti liikkeelle vantaalaisittain erittäin huonosti, kun vastustaja päästettiin heti kärkeen kolmen maalin johtoon, joista yksi varsin eriskummallisen rankkarin siivittämänä. Enpä vähään aikaan ole nähnyt rankkaria, jossa palloa viedään liki joka harhautuksessa taaksepäin selkeästi, mutta tuomari ei siitä ollut moksiskaan.

No, vantaalaiset heräilivät pikkuhiljaa, ja maali kerrallaan kirittiin vastustajan johtoa kiinni. Lopulta rinnalle ja ohi, eikä perinteinen kymmenen tehtyä jäänyt tällä kertaa haaveeksi.

Lopputulokseksi 6-11, lohkovoitto ja hyvä mieli. Kiitos ja näkemiin.

MOV? vs. M-Team 3 9-4

Keskiviikon lepakkovuoro tarjosi kohtalaisen tiukan väännön, vaikka numerot toista kertovatkin. Vantaa hallitsi palloa ja M-Team sumputti omaa päätä iskien vastaiskuilla. Ottelu tuntui jo ratkenneen vantaalaisten johdettua ensimmäisen erän jälkeen jo turvallisen tuntuisesti 5-0, mutta sitten M-Team piristyi, ja tuli jo kahden maalin päähän 5-3 ja 6-4 pariin otteeseen toisessa ja kolmannessa erässä, ja vasta loppupuolella vantaalaiset saivat sinetöityä ottelun naputtamalla loppulukemiksi 9-4. Allekirjoittaneelle varsin hankala peli, kun vetoja ei juurikaan tullut. Miltei kaikki maalit tulivat poikkareista, mutta onneksi tolpatkin olivat tänään meidän puolella.

M-Team 3 vs. MOV? 2-5

Kesäliiga hyrähti käyntiin revanssilla M-Team 3:sta. Ottelun erikoisuutena tällä kertaa oli MOV?:n tehokkuus alivoimalla. Alivoimaa riitti, ja siitä tuloksena kolme? alivoimamaalia. Vastaavasti vastustaja ei saanut yhtään ylivoimamaalia, eikä rankkarikaan onnistunut.

Ottelu meinasi tyssätä jo kättelyssä, kun tuomari ilmoitti ottelun alkavan tasan kello 22:00, eikä sekuntiakaan yli. Paikalla tässä vaiheessa vasta 4 kenttäpelaajaa toisten siirtyessä toiselta kentältä harjoituksista peliareenalle. Onneksi viime hetkellä saatiin viides mies paikalle ja ottelu auki. Loput pelaajat saapuivat ripottain paikalle kuitenkin melko nopeasti. Kurjaa olisi ollut aloittaa kausi luovutuksella.

M-Team prässäsi alussa mutta laukoivat paikoista päin. Edes heppoisesti saatu rankkari ei muuttanut linjaa. Veto suoraan allekirjoittaneen olkapäähän ja siitä yli. Ottelun teemaksi muodostui tämän jälkeen alivoimaharjoittelu, missä onnistuttiinkin varsin mallikkaasti. Ottelu oli varsin tasainen, vaikka lopussa numerot repesivätkin. M-Team pysyi pelissä mukana kavennettuaan 1-2:een ja 2-3:een ennen vapauttavaa 2-4 maalia minuutti ennen ottelun loppua. Viimeinen silaus tehtiin teemaalle uskollisesti alivomalla pari sekuntia ennen ottelun loppua.

Kaikkiaan onnistunut peli, iihan kohtalainen päivä allekirjoittaneelta vaikka pari helpohkoa vetoa menikin sisään.