Ajokausi auki

Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi kaivaa Revere tallista öljynvaihdon kautta tieliikenteeseen. Kauden avaus jäi tosin pikapyrähdykseksi Mikan luona rengaspaineet tarkistamassa, ja lähimmällä ABC:lla käymiseen. Hyvä niin, sillä talliin palattuani havaitsin lievää öljyvuotoa koneesta. Tarkempi analyysi vuodon paikasta jää iltaan, mutta epäilys kohdistuu vaihdettuun öljynsuodattimeen.

Edit @ 21:00: Öljyvuodon aiheuttajaksi paljastui huonosti paikoillaan ollut öljyn täyttöaukon korkki. /me tohelo. Onneksi öljyä ei ole roiskunut pahemmin, esimerkiksi takarengas säästyi roiskeilta.

Norjaanko taas

Viime aikoina on allekirjoittanut potenut taas melkoisen kovaa Norja kuumetta. Tarkoitus olisi taas päästä käväisemään katsomaan maailman kauneimpia maisemia kaksipyöräisen selästä. Kuumetta ei ole helpottanut parin kaverin samansuuntaiset kommentit tulevasta kesästä. Aivan ongelmatonta tämä matkan suunnittelu ei kuitenkaan ole, sillä ei ole takeita siitä onko allekirjoittaneella kaksipyöräinen vempele käytettävissä kesän reissuun, vai pitääkö turvautua jonkun toisen kuljettamaan kaksipyöräiseen (nelipyöräinen kulkuvälinen ei ole vaihtoehto).

Ei muutakuin suunnittelemaan…

Eragonista isukki?

Eragonista odotetaan isukkia.

Eragon sai vieraakseen ensimmäisen morsmaikkunsa viime viikolla, ja nyt jännätään viime viikon tapaamisen tuloksista. Nuoripari telmi sen verran tehokkaasti, että pari yötä viime viikolla jäi ihmispalvelijoidenkin osalta melko vähäisiksi. Parin viikon sisällä pitäisi tulla tieto onko kesäkuulle odotettavissa ihania sibskivauvoja vai ei.

Kuolema kentällä

Salibandyliitto uutisoi aiheesta jo pari päivää sitten, mutta huomasin tutun nimen uutisoinnissa vasta tänään. Uutisen mukaan samassa ikämiesten alkulohkossa allekirjoittaneen kanssa pelannut S.C. Dalmacin pelaaja Juha Niinikoski on menehtynyt viikonlopun senioriturnauksessa kesken ottelun äkilliseen sairaskohtaukseen.

Osaanotto Juhan omaisille ja joukkuetovereille myös Spacealien.fi toimitukselta.

Kakkonen päätti kauden

Kuva ottelusta LoSB II vs MaSu

Kakkonen otti kauden viimeisessä turnauksessa kontolleen tappion ja voiton. LoHi oli parempi numeroin 5-3, ja PoRe taipui vastaavasti lohjalaisille selkeästi 14-4. Kaksi pistettä tarkoittivat sitä, että lohjalaisten ei tarvitse lähteä karsimaan noususta kakkosdivariin, mikä ilmeisesti suurelle osalle joukkueesta sopi hienosti. Itse olisin halunnut muutaman lisäpelin, vaikka varsinaista intoa kakkoseen nousemiseen ei allekirjoittaneellakaan ole.

Lohkosta kakkosdivariin nousi suoraan FBC Elit ja karsimaan lähtivät HaHy ja VSS. Onnea valitsemallenne tielle.