Taas yksi mestaruus

Lohjan Itellan (siis Postin) joukkue nousi lauantaina pelatussa pääkaupunkiseudun mestaruusturnauksessa voittajaksi puhtaalla pelillä. Allekirjoittaneen piti alunperin pelata joukkueen maalivahtina, mutta viime viikolla sattunut sormivamma pakotti miehen kentälle.

Futis ei allekirjoittaneelle ole ihan se omin laji, mutta tuli tuossa turnauksessa sentään pari pistettä kasaan yhden maalin ja yhden syötön myötä. Itse turnaus oli varsin kohtalaisesti järjestetty, vaikka luvatut sämpylät jäivätkin saamatta niiden loputtua jo heti aamusta.

Hyvin lievä innostus futiksen peluuseen turnauksesta jäi, joten eikun joukkuetta metsästämään johonkin puulaakisarjaan tjsp.

Jalkapalloa ja sormipeliä

LoSBin tämänvuotiseen kesäharjoitteluun kuuluu viikottainen jalkapalloilu treeni sunnuntaisin. Peli innosti paikalle vain 7 pelaajaa, joten varsinaista peliä siinä ei juuri saanut kyhättyä. Pelin tiimellyksessä sain kunnon tuuripompun suorana sojoittaneeseen pikkusormeen, joka sitten otti ja turposi oikein huolella. Saas nähdä tuleeko illan treeneistä / pelistä yhtään mitään, sen verran kipeä tuo on.