Intiaanit jäivät ilman lohjalaisten skalppeja

Lohjalaiset lähtivät otteluun hyvän alkulämmittelyn kautta, ja alku lupasikin hyvää. Painostus vastustajan maalilla oli melkoinen, ja Indians II joutui rikkomaan nopeasti jäähyn arvoisesti. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut muuta tulosta kuin lohjalaisten pelirytmin sekoamisen. Eikä aikaakaan kun vastustaja pisti pallon maaliin. Tasoitusta päästiin yrittämään vastustajan rikkeiden kautta jopa rankkarilla, mutta ei kun ei. Vasta rankkarin jälkeinen ylivoima viimein tuotti helpotuksen tasoittavan maalin merkeissä. Vastustaja pääsi karkaamaan kuitenkin uudelleen johtoon erän lopun maalilla.

Toisessa erässä pelirytmiin päästiin uudelleen käsiksi ja tällä kertaa vasustajalle ei annettu enää paikkoja maalintekoon. Erä lohjalaisille 3-0.

Kolmanteen erään siis lohjalaisten 4-2 johdossa. Viiden minuutin kohdalla siirryttiin jo 5-2 johtoon, ja peli alkoi vaikuttaa voitetulta. Vastustaja kuitenkin oli eri mieltä, ja kavensi viidentoista minuutin kohdilla tilanteeksi 5-3, ja pääsi tämän jälkeen vielä peliin mukaan. Kahdeksantoista minuutin kohdalla vastustaja yritti rynnistää ilman maalivahtia, mutta tuloksetta. Viimeisellä minuutilla sitten lohjalaiset iskivät niitin pistämällä ajassa 59.17 pallon ensin tyhjiin, ja heti aloituksen jälkeen vielä kertaalleen maalivahdin taakse. Eroa maaleilla 4 sekuntia. Lopputulos siis 7-3.

Mainittavaa lienee, että Indians II oli saapunut paikalle vain 11 kenttäpelaajan voimin. No, saipahan sentään moikata vanhaa tuttua, kun Inkkareiden varamaalivahtina oli kolleega LaPa-94 ajoilta. Terkut Kimmolle.