Iskareita ja pikavoittoja

Viime viikolla Opel sai alleen uudet takaiskarit. Vaihto tuli ajankohtaiseksi vasemman puoleisen takaiskarin hajottua muutama viikko takaperin. Hommasin Motonetistä TWR:n iskuvaimentimet, ja huomasin jälkikäteen saaneeni vielä mojovan alennuksen kun ilmeisesti kesäapulainen oli veloittanut vain toisen iskareista kassalla.

Tästä riemastuneena lähdettiin iskareita vaihtamaan Mikan pihalle, ja heti alettuamme havaittiin iskareiden olevan kiinni Torx-hylsyä vaativillä muttereilla. Yläpään kiinnitys E18 ja alapää E20 pultilla. No tietysti arsenaalista löytyi vain E18 ja pienempiä torx-hylsyjä, joten homma oli jätettävä kesken.

Seuraavana päivänä uusi yritys kun ensin Motonetistä oli haettu sopivat hylsyt. Tässä vaiheessa oli sitten edellispäivänä vielä ehjänä ollut oikean puolen takaiskari hajonnut.

Ilo ylimääräisestä alennuksesta jäi sekin lyhytaikaiseksi, kun torstaina posti kuljetti kotiin poliisilta muistutuksen siitä, että VT25:lla todella on kamerat, ja satasen nopeusrajoituksen muuttuminen ennen kameraa 80-alueeksi kannattaa huomata. Muistutus 98 km/h 80-alueella osoittautui 100 euron arvoiseksi. Tuleepahan muistettua.