Vantaa nipisti voiton Rapakunnosta

Maaleja tehtiin vuorotahtiin, ensin edelle meni Rapakunto ja vantaalaiset tasoittivat. Jossain välissä vuoro vaihtui, ja vantaalaiset siirtyivät ensin johtoon ja Rapakunto tasoitti. Viimeisen kerran tasoitus tuli pari kolme minuuttia ennen ottelun loppua, ja hetken tilanne näytti jos siltä, että pisteet menisivät jakoon. Vantaalaisten hieman onnekaskin pallon maalille kuljetus kuitenkin palkittiin johtomaalilla vain pari minuuttia ennen ottelun loppua. Rapakunto taisteli kiivaasti pisteestä ottaen maalivahdinkin pois, ja se lopulta kostautui vantaalaiten tehdessä tyhjiin loppunumeroiksi 6-4.

Taisi olla yksi kesäkauden tiukimmista väännöistä, vaikka vantaalaiset valtaosin palloa tavalliseen tapaansa hallitsikin. Loistavaa peliä.

Rapakuntoa kuokkaan

Missä on Vantaa? aloitti pelin tehokkaasti tehden ekaan erään jo turvallisen tuntuisen 4-0 johdon. Entuudestaan tuntematon (?) Rapakunto oli hieman rapakunnossa ensimmäisessä erässä, mutta piristyi toiseen huomattavasti. Erä taidettiin tasata 1-1. Kolmannessa erässä vantaalaiset siirtyivät jo löysäilyyn ja turhanpäiväiseen pyöritykseen, jolloin Rapakunto sai pari kaunistelevaa häkkiä. Lopputulos ensimmäisen pelin tavoin 6-4 vantaalaisille.