Kesäliiga 2015

Ruskeasuon Arenacenter

Taas mennään kesäliigaa vanhan (Missä on Vantaa?) köörin kanssa. Taitaa olla jo kymmenes vuosi tätä sirkusta. Heti ensimmäisessä ottelussa vastaan astelee VKTP, jota vastaan oli viime kesänä hyvinkin tiukkaa vääntöä. Taitaa olla kumpainenkin porukka kuitenkin muuttunut hieman viime vuodesta, joten ennakkoon ei pysty ennustamaan ottelusta yhtään mitään.

Allekirjoittaneen olkapään kunto on sekin melkoisen iso kysymysmerkki… Treeneissä se on kestänyt hyvin, mutta ajoittain se vihottelee vieläkin. Saa nähdä, miten tositoimet vaikuttavat, sillä pelissä tuskin osaa varoa sitä yhtä hyvin kuin treeneissä. Aikaisemmista vuosista poiketen tänä vuonna jouduttiin menemään Premium kilpasarjaan normaalin kilpasarjan jäätyä pois vähäisen osallistujamäärän johdosta. Pelit lienee hyvin saman tasoisia, mutta lepakkovuoroja ei enää tule. Myöhäisin peli alkaa kello 20:00.

Sittenkin mestariksi

Vantaalaiset pääsivät kuin pääsivätkin välieriin, ja heti kättelyssä vastaan asettui VKTP, jolle viime torstaina hävittiin 8-4.

Ottelu oli tasainen vääntö, mutta vantaalaiset karkasivat lopulta 7-6 voittoon, ja siten finaaliin.

Finaalissa vastaan asettui Coast to Coast, jota vantaalaiset eivät runkosarjassa kyenneet kertaakaan voittamaan. Runkosarjassa takkiin oli tullut numeroin 7-5 ja 9-4. Finaalikin alkoi mollivoittoisesti vastustajan karattua kolmen maalin johtoon ensimmäisen erän aikana. Vantaalaiset kuitenkin kuroivat eron kiinni maali kerrallaan, ja lopulta puristettiin niin ikään 7-6 voitto, ja siten mestaruus.

On se vaan niin hienoa, perskeles.