Lusittu on (taas)

Olihan taas reissu. Keskiviikkona paikalle, hirvee määrä erinäköistä roipetta mukaan ja eiku telttaan nukkumaan. Aamupäivän harjoitteluiden jälkeen sitten autolla Räyskälään…

Ensimmäinen ilta meni varsin kuivissa joskin kiireisissä oloissa. Hälyytyksiä tuli sen normaalin tahdin asemasta noin kerran tunnissa minimissään. Väijyt kiertivät siten, että 24 tunnissa oli 18 tuntia väijyä ja 6 tuntia lepoa. Varsin rankkaa siis.

”Kaatuneita” tuli pari kappaletta, toinen sai epileptisen kohtauksen ja vietiin tilkkaan, ja toinen sai tinnitystä korvaansa kun yksi kohelsi aseensa kanssa ja laukaisi räkäpään siinä teltan edessä. No tinnittäjäkin siirrettiin tilkkaan seuraavana päivänä kun korvissa soi edelleen.

Siitä se hupi sitten oikeastaan alkoikin, sillä seuraavat päivät olivat yhtä sadetta. Siirryttiin vielä Vihtiin ja huomattavasti mutaisempaan maastoon, joka näin jatkuvassa vesisateessa oli kyllä varsin mielyttävä ratkaisu … NOT!

Liekö syynä sitten kamojen kastuminen vai kylmettyminen, mutta palattuamme siviiliin poikkesin oitis lääkärin vastaanotolle hakemaan pari kolme päivää saikkua – jokin ilkeä virus oli sitten päässyt vaivihkaa puolustuksen läpi, eikä vartiomies ehtinyt edes kissaa sanoa kun infektio oli läpäissyt sisemmänkin puolustuksen.

No, nyt sitten lepäillään torstaihin asti ja koitetaan sitten uudestaan tuota työelämään paluuta.

Tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lusittu on (taas)

 1. Miia says:

  Ei muuta kuin pikaista paranemista! Kehtasipa sitten olla ilkeä pöpö kun tuolla lailla yllätti :-(

 2. Ola says:

  Hävytönkin vielä….metsä täynnä varusmiehiä niin siitä huolimatta kehtaa iskeä avuttoman reserviläisen kimppuun. Saletisti tämä on vieläpä tapahtunut takaapäin (ei suomalaista sotilasta voi muuten yllättää), joka taasen viittaa siihen, että virus saattaisi hyvinkin olla Ruotsalaista alkuperää. Toisaalta Slers-viruksen iskun huomaisi varmasti, joten ehkäpä ei sittenkään ole kyse siitä.
  Hmmnn…tässäpä on vakava keissi pääesikunnan ratkottavaksi. Onko Suomen sotilas joutunut vieraan vallan hyökkäyksen kohteeksi?!?!!

  ….Ei jumalavita,tartteis vissiin leimata tuo kellokortti. Työskentely tähän aikaan ei ole terveellistä.

 3. Jarno says:

  Selkästi kyseessä on biologinen sodankäynti :)

 4. Raine says:

  biologinen..? selvästi al kaida terroristit asialla.. kutsukaa juuesaa ja push paikalle!

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.