Sitkeää sairastamista

Kotiuduttuani podetun sairasloman jälkeinen työssä käyminen on osoittautumassa varsin kivuliaaksi. Vaikka olinkin loppuviikon terve, on perjantaista lähtien vaivannut harvinaisen inhottava vatsakipu johon eilen yritin saada selvyyttä lääkäriltä.

Lääkäri teki sarjan kokeita, mutta mitään varsinaista syytä kipuun ei löytynyt perus testeillä. Lääkärin antama Nexium tuntui tehoavan ja lääkäri määräsikin sitä kuurillisen.

Heti eilen lääkkeen sivuvaikutukset (joita riittää) kävivät ilmeisiksi saatuani voimakkaan päänsäryn iltapäivällä. Myös mahakipu palasi illan mittaan eikä siinä sitten auttanut muuta kuin marssia Yliopistolliseen kuuria hakemaan.

Tänään aamulla nautittu Nexium tuntui tehoavan vain ruokatuntiin asti, ja nyt on jo taas masu pipi. Ei ole helppoo tämäkään tauti näemmä. Odottelen vielä huomisen ja katsotaan pureeko tämä lääkitys vai ei.

Taitaa sittenkin kaikkein parasta lääkettä olla kotona sängyssä oman kullan vieressä varsinkin kun muutama kissa vielä köllöttelee vieressä ja yksi nuolee hiusrajaa… Tekee sairastamisesta lähes mielyttävää.

Tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sitkeää sairastamista

 1. Joona ja Marru says:

  Voi voi… pikaisia paranemisia!! :)Kunhan siellä paranet niin koitas nakata mailia tänne päin, jookos? :) Toivottavasti tuo nyt pian hellittäis, kurjaa olla kipeänä ja saada just kaikenmaailman sivu vaikutukset…

  Kuva galleria oli aivan ihana. Tosi kiva ja todella ihania kuvia. Kisuille terveisiä kovasti, ovat suloisia otuksia. :)

 2. Jarno says:

  Kyllä tää tauti tästä… nappia huuleen ensin tähän vatsakipuun ja sitten toista nappia edellisen aiheuttamaan päänsärkyyn :-) Täytyy olla apteekkarin unelma -nimisen viruksen syytä…

  Galleriaan on tullut todella paljon uusia kuvia viimepäivinä johtuen siitä että se oli niin pitkään poissa käytöstä ja kamera ehti pullotella kuvistaan. Nyt kuvia pyritään jatkossa upsimaan vähän useammin.

  Saitin ja kuvagallerian ulkoasu tulee muuttumaan lähiviikkoina…

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.