Uusi lelu

Tulihan se sieltä kun tarpeeksi jaksaa odottaa. Uudessa lelussa ominaisuuksina kaiken muun turhan lisäksi mm. digikamera jolla kuulemma saa myös videokuvaa talteen. Hankalinta lienee numeroiden sijainti kaarella.

Kyseiseen malliin päädyin kolmen kriteerin perusteella. Ensinnäkin puhelimesta piti löytyä väri näyttö (koolla ei väliä), sen piti sisältää data ominaisuudet (mikä eliminoi esimerkiksi 3510i:n) ja kaiken kukkuraksi siinä piti olla tämä uuden mallinen liitäntä kannettavalle handsfree:lle (joka surukseni sitten eliminoi 6100:n).

Kriteerit täyttäviä puhelimia ei ole montaa, ja tämä niistä halvin. Mieluimmin minä olisin 8910i:n hankkinut, mutta tonni (?) puhelimesta on aivan liikaa.

Vaikeinta tämän puhelimen käytössä on varmasti näppäinten sijaintiin opettelu. Sitä tuossa eilen ja tänään on harjoiteltu kiivaasti, mutta vieläkään ei oikein osaa katsomatta löytää oikeita kirjaimia… Tuleehan se tottumus sitten ajan myötä, mutta mieluusti olisin puhelimessani pitänyt perinteisen kaavion mukaisen näppäimistön.

BlueTooth ja Digikamera tulivat vähän kuin kaupan päälle, en niin hirveesti niitä olisi puhelimeen kaivannut, vaikka kyllä tiedän tulevani käyttämään kumpaakin nyt kun ne kerran siinä on. ;-)

Tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Uusi lelu

  1. Raine says:

    missäs testikuvat ja viedopätkät viipyy? et kai oikeasti ole voinut olla leikkimättä tolla uudella puhelimella?

    ihan rohkeasti vain, kuvat jakoon!

  2. Jarno says:

    Ei kerkee ei kerkee… Viikonloppuna ehkä. En ole vielä ehtinyt leikkiä puhelimella edes kamerasoftan päivityksen vertaa, joten tällä hetkellä otetut kuvat ovat kyllä aika kehnoja (niitä sentään on otettu muutama kappale).

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.