Pitkästä aikaa

Ei ole tullut kirjoitettua pitkiin aikoihin, joten päätin tänään ottaa itseäni niskasta kiinni. Hassua, miten kynnys kirjoittamiseen nousee sitä mukaa kun tauko pitenee.

Kisuilla menee olosuhteisiin nähden hyvin. Tappelun kaltainen leikkiminen on jokapäiväistä iloa, ja tietysti yleensä siinä puolen yön tietämillä kun nukkumaan pitäisi mennä. Varsinkin Pepi on kunnostautunut yöhäirikkönä.

Muut kissat alkavat olla jo tottuneita ihmisten rytmeihin ja menevät yleensä nukkumaan silloin kuin mekin… Tai no, tottakai sitä hetken aikaa pitää silloin iltasella vielä riehua, mutta yleensä siitä rauhoitutaan suhteellisen nopeasti.

Pepi on viimepäivinä kunnostautunut varsinaisena yökyöpelinä, ja tappeluhaasteita on jaettu muille kissoille pitkin yötä. Tulin viime yönä heränneeksi tuossa puoli kolmen aikoihin ilmeisesti johonkin kolahdukseen. Kun pääsin olohuoneen puolelle istuu siellä neiti Pepi hyvin viattoman näköisenä keskellä olohuoneen lattiaa kuin sanoen ”Mitä?”.

No, kissat ovat kissoja ja yöeläimiä, joten tässä yhteydessä ei voi kuin viljellä sitä vanhaa viisautta ”Sitä saa mitä tilaa” ;-)

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Pitkästä aikaa

  1. Raine says:

    Olikohan mun kissa käynyt surffaamassa sun sivuilla ja saanut vaikutteita..?! Katti oli kuulemma mun yöpäivystyksen aikana käyny heittämässä makuuhuoneesta yhden kukan lattialle ja katkonu siitä pari haaraa. Muuten niin rauhallinen vanhus varmaan kyllästy kukan väriin tms.. ;)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.